Sulaukusi kritikos dėl tokio savo poelgio, tris vaikus auginanti C. Bellucci nutarė sudalyvauti ITV kanalu transliuojamoje laidoje „This Morning“. Moteris manė gebėsianti pateisinti savo sprendimą, tačiau, kaip pati teigia, situacija tik dar labiau komplikavosi, rašo mirror.co.uk.

Po laidos pasirodymo birželio mėnesį C. Bellucci tapo neapykanta persunktų komentarų ir internetu plūstančių piktų tiradų taikiniu. Nepažįstami žmonės nesibodėjo pareikšti, kad mielai matytų C. Bellucci mirusią, ir vadino ją šlykščiausiais vardais.

Patyčios nesiliauja kelis mėnesius ir britė sako bijanti išeiti į gatvę: užgaulioti nepailstantys žmonės, esą, pavertė jos gyvenimą tikru pragaru.

Buvusi sveikatos priežiūros darbuotoja šiuo metu rengiasi išsikelti iš namų Boramvude (Harfordšyro grafystėje), nes nebegali kęsti puldinėjimo. Ji įsitikinusi, kad namuose tapo nesaugu ir jai, ir trims jos vaikams: šešiolikamečiui Jermaine‘ui, keturiolikmetei Tanishai ir dvylikamečiui Jaydenui Nurse‘ui.

Boramvudo mieste šeima gyvena nuo 2015-ųjų metų, tačiau dėl neapykanta liepsnojančių persekiotojų ilgiau jame likti, esą, neįmanoma. Pasak C. Bellucci, jos namai ir automobilis kas savaitę yra apmėtomi kiaušiniais, todėl jai neliko kitos išeities, kaip tik nutraukti būsto su trimis miegamaisiais nuomos sutartį.

„Patyčios peraugo į aukštesnį lygį, todėl aš rimtai baiminuosi dėl savo gyvybės, – sakė moteris. – Žinau, kad pati jas užsitraukiau, tačiau taip gyventi darosi neįmanoma. Vaikai net negali normaliai lankyti mokyklos – dabar jie mokomi namuose.“

„Vos tik išeinu į gatvę, tuojau pat esu išvadinama kekše ir niekše. Tiesiog nebegaliu vaikštinėti po rajoną, kuriame gyvenu“, – skundėsi moteris.

„Žmonės tvirtina, kad nesu verta turėti vaikų. Esu gavusi grasinimų mirtimi per „Instagram“. Žmonės sako, kad norėtų, jog žūčiau eismo įvykyje“, – sakė C. Bellucci.

„Užgauliojimai nesiliauja ir aš jaučiuosi ypač prastai. Vaikai neturėtų matyti, kad iš jų motinos taip tyčiojamasi“, – įsitikinusi C. Bellucci.

„Ketinu visiems laikams palikti šį miestą. Nuomos sutartis kitą mėnesį baigsis ir mes persikelsime gyventi kur nors kitur. Tai vienintelis dalykas, kurį galima padaryti“, – sakė trijų vaikų motina.

Nepaisant kritikos, kurios sulaukė po pasirodymo laidoje „This Morning“, C. Bellucci pradėjo viešojo lėšų rinkimo akciją, taip siekdama gauti dar 6 tūkst. svarų sterlingų (6,7 tūkst. eurų) ir panaudoti šią sumą sėdmenų pakėlimo operacijai.

Tačiau kadangi pavyko surinkti tik 15 svarų sterlingų (maždaug 17 eurų), šios minties, pasak C. Bellucci, teko atsisakyti.

„Pati užsitraukiau šią nelaimę – žinau, ką padariau. Tačiau ar kaina, kurią dabar turiu mokėti, nėra per didelė? Mano vaikai neturėtų girdėti tokių dalykų. Aplinka tapo tiesiog nuodinga. Noriu, kad vaikai galėtų grįžti į mokyklą ir normaliai mokytis. Noriu vaikštinėti gatvėmis ir nebijoti, kad kas nors ims rėkalioti visokias bjaurastis. Iš manęs tyčiojamasi ir mano gyvenimas virto pragaru. Nereikalauju jokios užuojautos, tiesiog manau, kad šitoks elgesys – pasibaisėtinas. Mums pasidarė tiesiog nesaugu“, – kalbėjo C. Bellucci.

Socialiniuose tinkluose skelbiamuose komentaruose moteris yra vadinama žmonijos šiukšle, bjaurybe.

C. Bellucci ketina išsikelti į už kelių kilometrų esančią vietovę, tačiau tikslaus buvimo adreso skelbti neketina. Ji sako norinti gyventi ramų gyvenimą ir prašo žmonių gerbti jos šeimos privatumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)