Čempionų lygoje Mauricio Pochettino auklėtiniai per du turus iškovojo tik vieną tašką, o šią savaitę namuose net 2:7 neprilygo Miuncheno „Bayern“ futbolininkams. Negana to, sostinės klubas sulaukė netikėto smūgio ir Anglijos čempionate.

Londono komanda svečiuose 0:3 neatsilaikė prieš „Brighton“.Jau 3-ąją minutę šeimininkus į priekį išvedė Nealas Maupay, o 32-ąją ir 65-ąją minutėmis po įvartį įmušė Aaronas Connolly.

Be to, „Tottenham“ prarado pagrindinį vartininką. Pirmojo praleisto įvarčio metu Hugo Lloris nesėkmingai nusileido ant žemės ir susižeidė ranką. Spėjama, kad kapitono ranka galėjo lūžti. Jis buvo išgabentas į ligoninę, o jo vietą vartuose užėmė Paulo Gazzaniga.

„Premier“ lygoje „Tottenham“ per aštuonis turus patyrė jau tris pralaimėjimus. Komanda su 11 taškų užima septintąją vietą, o po šio turo gali nusiristi net į antrąją turnyrinės lentelės dalį. Londono klubą su 12 taškų jau aplenkė ta pati „Brighton“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją