Moteris portalui DELFI pasakojo, kad pastaruoju metu išgyvena labai sunkų periodą, o pikti komentarai ir apkalbos tik dar labiau blogina situaciją.

„Galite tiesiai visiems parašyti, kad tuo metu, kai visi pasakojo, jog laiką leidžiu pas Povilą, išties nakvodavau pas tėvus. Susitaikiau su seserimi, todėl praleidau pas juos nemažai laiko, bet kiekvieną savaitgalį grįždavau į namus. Pas jokius Povilus niekada negyvenau, užeidavau tik į svečius kavos išgerti ir pasikalbėti, o šiaip jis yra mano draugas ir tiek. Sakau tai, nes vaikai dėl tokių apkalbų taip pat kenčia", – piktai rėžė daugiavaikė mama.

Rima taip pat sureagavo ir į tuos komentarus, kuriuose buvo rašoma, kad Vidas pats kaltas, nes neva labai daug rūkė, o ir ji juo nesirūpino. Moteris pasakojo, kad viskas yra priešingai.

„Mano vyras gyvenime nebuvo užtraukęs nei vieno dūmo, todėl tokio reto onkologinio susirgimo – sinusų vėžio diagnozė buvo absoliučiai netikėta. Tiems, kurie rašo, kad neprižiūrėjau vyro, kad jis daug rūkė, noriu pasakyti, kad niekur nebuvau nutolusi ar dingusi iš šeimos. Visada jais rūpinausi, prižiūrėjau", – sakė ji.

Išvaizdos pokyčių moteris taip pat ėmėsi ne šiaip sau, o todėl, kad dėl didelio antsvorio buvo sunku imtis net paprasčiausių darbų, tuo tarpu vyro sveikata silpo ir reikėjo kažko pagaliau griebtis – mesti svorį.

„Svorį aš irgi mečiau ne tam, kad papozuočiau nuotraukose, o todėl, kad mačiau, jog vyro sveikata silpsta, todėl privalėjau kažko griebtis. Po jo miokardo infarkto nenorėjau pasilaidoti savo lašinių kalėjime. Vyras ir vaikai pritarė mano pokyčiams, kuriuos vykdau iki šiol. Sužinojusi, kad vyrui diagnozuota liga, nutraukiau treniruotes sporto klube, kad galėčiau skirti visą laiką laiką rūpinimuisi šeima", – atvirai sakė R. Antonovienė.

Ji vylėsi, kad aplinkiniai daugiau jos nesmerks ir nebelaidys piktų komentarų.

„Aš vyrą stūmiau eiti pas gydytojus ir niekuomet nebuvo taip, kad jį ar vaikus būčiau apleidusi. Tikiuosi, kad žmonės atsidarys straipsnį ir paskaitys, nes man tikrai pikta, kad esu taip šmeižiama. Kol aš būnu su vaikais namuose, dukra lanko jį ligoninėje, o kai grįš iš ten, aš ir toliau juo rūpinsiuosi, slaugysiu kiek tik reikės", – teigė moteris.

Kol aplinkiniai pasakojo, kad Rimai visiškai nerūpi vyras ir šeima, ji pati teigė, kad nebuvo nei dienos, jog negalvotų apie juos. Net ir tos ilgesnės išvykos pas tėvus buvo ne šiaip sau, o tam, kad sutaupytų pinigų, kuriuos kitu atveju būtų tekę išleisti bilietams.

„Visą tą laiką, kol siekiau išvaizdos pokyčių, nei dienai nepamiršau ir vyro su šeima. Pas tėvus išvykdavau pabūti vien todėl, kad nereiktų išleisti daug pinigų kelionėms, kad galėčiau juos skirti šeimai. Nieko nedariau taip, kaip rašo komentatoriai ar tie, kurie teigia, kad neva mane pažįsta", – pokalbio pabaigoje tvirtino Rima.

DELFI primena, kad Rimos Antonovienės vyrui ne per seniausiai buvo diagnozuotas sinusų vėžys. Kaip sakė pati moteris, diagnozė pribloškė visą šeimą ir buvo netikėta, kadangi Vidas niekada nerūkė, o ir pats susirgimas labai retas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)