Susisiekus su Gerda, ji trumpai papasakojo, kad pusės metukų proga nerengė jokios šventės, bet užsiėmė įprastomis kasdienėmis veiklomis. Visgi, ta proga namuose mažylio laukė ir nauji žaislai.

„Specialiai nieko neorganizavome. Vakar visą dieną leidau su sūneliu namuose, kadangi dar nedirbu pilnu tempu. Apsilankėme baseine, bet mes jį visada lankome, tai ta diena tiesiog sutapo. Namuose daug naujų žaislų laukė, mokėmės ir sėdėti, ir mankšteles darėme", – pasakojo DELFI Gerda Žemaitė.

Gerdos ir Andriaus Žemaičių sūnelis

Moteris neslėpė džiaugsmo, kad sūnus buvo puikios nuotaikos ir, sutapimas ar ne, tačiau kaip tik tą dieną pirmą kartą pradėjo savarankiškai sėdėti.

„Ir šiaip labai geros nuotaikos jis buvo. Kas smagiausia, kad jau pradėjo sėdėti pats vienas, be mano pagalbos. Taip nutiko tą pačią dieną, kai sukako pusė metų", – linksmai pasakojo ji.

Gerda teigė, kad kiekviena diena su mažyliu kupina naujų įspūdžių, todėl ir laimės jose tikrai nestinga.

Gerda Žemaitė su sūnumi

„Smagiai diena prabėgo. Bet visos dienos panašios, vis ką nors naujo atrandame, išmokstame, tai labai džiugu", – tikino pašnekovė.

DELFI primena, kad mažylis Nikolas yra pirmoji bendra G. ir A. Žemaičių atžala. Iš pirmosios santuokos Gerda augina sūnų, o Andrius – tris sūnus ir dukrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)