„Tai yra nauja solinė mūsų, „Žemaitukų“ daina. Šį kartą ji artima mūsų stiliui, neeksperimentavome, daina dvelkia rudens nuotaikomis. Per daug nesiblaškėme bandydami išrasti ką nors naujo, tiesiog stengėmės perteikti romantišką, jaunatvišką meilę“, – DELFI sakė vienas iš grupės narių – Linas Vaitkevičius.

Atlikėjas taip pat atskleidė, kad ruduo – pats mėgstamiausias jų metų laikas, tad tikriausiai nenuostabu, kad ir daina toli gražu nenusileidžia savo skambesiu vasaros hitams.

„O gavosi taip todėl, nes mes labai mylim rudenį. Labiausiai iš visų metų laikų“, – sakė grupės narys Linas.

Naująjį energingųjų „Žemaitukų" kūrinį galite išgirsti ir pamatyti čia:


Beje, L. Vaitkevičius pastaruoju metu džiaugiasi ne tik kūrybine sėkme, bet ir šeimynine laime – dainininkas ir jo mylimoji netrukus ant savo rankų sūpuos pirmagimį.

„Ką čia pridursi. Kosmosas čia yra. Čia yra esmė, prasmė ir visa kita“, – ketvirtadienį DELFI sakė dainininkas.

Atlikėjo mylimoji skaičiuoja jau šeštąjį nėštumo mėnesį. Naujieną, kad po savo širdimi nešioja gyvybę, Lino mylimoji pranešė jam nė neįtariant.

„Pasitikau Rūtelę su vakariene ir vynu iš kelionės, o ji sako: „Aš gal negersiu, kažkaip jaučiuosi kitaip“. Ir bam! Vyną gėriau vienas“, – juokiasi jis.

Žinią, kad jau visai netrukus taps tėvais, pora pranešė ir socialiniuose tinkluose, pasidalindami jaukia nuotrauka. Fotografijoje užfiksuotas besišypsantys Linas ir jo sužadėtinė, kuri kadre švelniai liečia savo nėščiosios pilvuką.

„Tėtis Linas, Mama Rūta“, – trumpai švelnią nuotrauką komentavo būsimi tėvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)