„Iš viso pasirodysime tik trijuose miestuose: Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose. O netrukus SEL koncertuos ir Airijos lietuviams, kur rengiamas šou Dubline. Bet, suprantama, pagrindiniai koncertai vyks čia, Lietuvoje, – kalbėjo E.Dragūnas ir atskleidė didžiąją naujieną. – Visi šou bus kardinaliai skirtingi. Tai bus labai įdomūs renginiai ir visi jie bus eksperimentiniai.“

Pasak Egidijaus, jis šių metų koncertuose išbandys visiškai naujas technologijas, kurios iki šiol nebuvo naudotos pasirodymuose. Ir viskas yra daroma dėl vienos rimtos priežasties.

„Grupė SEL intensyviai ruošiasi į istoriją įeisiančiam pasirodymui Vilniaus Vingio parke. Jis yra planuojamas kitais metais. Todėl dabar dėsime visas pastangas, kad maksimaliai gerai pasiruoštume. Mūsų klausytojai yra grupės augimo ir tobulėjimo liudininkai, tad mes kartu siekiame tobulybės. Kviečiu kiekvieną nepraleisti progos išvysti tai, ką sugalvojome šįmet“, – sakė E.Dragūnas.

Primename, kad SEL šou gruodžio 13 dieną vyks Vilniaus parodų ir kongresų centre „Litexpo“, gruodžio 21-ąją grupė drebins Kauno „Žalgirio“ areną, kur yra pasiekę visų laikų lankomumo rekordą, o per Kalėdas, gruodžio 25 dieną SEL pasirodys Šiaulių arenoje. Tuo tarpu Airijos lietuviai grupę SEL galės išgirsti lapkričio 2-ąją Dubline.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)