„2019-10-02 į savo el. paštą gavau naujienlaiškį (noriu tai ypatingai pabrėžti). Jame radau informaciją, jog „Cgates“ be mano jokio prašymo, sutikimo, pasiteiravimo ar apskritai kokios nors komunikacijos su manimi man priskyrė naują paslaugų paketą.

Jis 3 mėnesius man priskirtas naudoti nemokamai, o po jų prie mano sąskaitos būtų pridėta po 1 Eur per mėnesį, jeigu nepranešiu jiems ir neatsisakysiu šios paslaugos per nemokamą periodą.

Man protu nesuvokiama, kaip toks dalykas apskritai yra legalus, nes aš realiai nematau skirtumo tarp tokio pranešimo ir SMS žinutės iš kieno nors su tekstu: „jeigu neatrašysi per 10 min., tu man skoloj pinigų“.

Komentuoja Tomas Burovas, „Cgates“ vadovas:

„Cgates Naudų rinkinį“ sukūrėme atidžiai išanalizavę klientų poreikius ir paslaugas, kuriomis jie dažniausiai naudojasi arba kurių pasigenda. Į tokias paslaugas įeina nemokamas meistro vizitas, priedėlio pultelio keitimas, skaitmeninės televizijos įranga antram televizoriui, paslaugų išbandymas ir panašiai. Pavyzdžiui, klientai neretai meistro pagalbos kreipiasi dėl naudojimosi „Sumanios TV“ funkcijomis, kanalų rikiavimo ar pažeidus namuose esančią TV ar interneto įrangą. Standartiškai tokio pobūdžio meistro vizitas kainuoja 10 eurų, o turint „Naudų rinkinį“ meistras atvyks, suteiks konsultaciją ir pagelbės be papildomų mokesčių. Taip pat klientai jau šią savaitę be papildomų mokesčių matys papildomus TV kanalus bei specialiai jiems sukurtą Sumanios televizijos „Kino klubo“ biblioteką.

Visą šį pridėtinių verčių paketą jiems pasiūlėme 3 mėnesius bandyti nemokamai ir įsitikinti, ar „Naudų rinkinys“ jiems reikalingas. Svarbu pažymėti, kad per nemokamą bandomąjį laikotarpį klientas gali bet kuriuo metu atsisakyti šios paslaugos, nors tam tikromis naudomis jis jau bus pasinaudojęs. Be to, per bandomąjį „Naudų rinkinio“ laikotarpį klientus nuolatos informuosime apie „Naudų rinkinį“ ir galimybę jo atsisakyti. Galiausiai, jie šios paslaugos galės atsisakyti ir bet kuriuo metu vėliau, kai bandomasis laikotarpis pasibaigs. Jei klientai įvertins „Naudų rinkinio“ patrauklumą ir nuspręs juo naudotis toliau, jiems tai kainuos simbolinį 1 euro mokestį per mėnesį.

Šią vasarą „Naudų rinkinį“ buvome pasiūlę ribotam savo klientų ratui, didžioji dalis jų tuo liko visiškai patenkinti ir sėkmingai naudojasi toliau. Įvertinę tai, nuo spalio pradžios jį pasiūlėme išbandyti visiems „Cgates“ klientams. Klientai jau sulaukė arba artimiausiu metu sulauks pranešimų, kuriuose jie informuojami apie aktyvuotą paslaugą.

Tikime, kad šios naujos paslaugos išbandymas bus vertingas mūsų klientams, juk jei jums į namus atvežtų naujutėlaitį automobilį ir pasiūlytų juo pasinaudoti kurį laiką nemokamai, o nepatikus galėtumėte jį gražinti pardavėjui ir už tai nieko nemokėti, apsidžiaugtumėte, tiesa?“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)