Atlikėja teigia, kad daina gimė per šiuos pusę metų per kuriuos teko sutikti daug naujų žmonių, skelbiama pranešime spaudai.

„Lankiausi įvairiausiose vietose bei susidūriau su itin netikėtomis ir nelauktomis situacijomis. Dar prieš pora mėnesių išgyvenau pažįstamų bei draugų netektis, buvo nelengva" - atvirauja daininkė Keitė Arai.

„Dainą "Sick" parašiau per galbūt per 30 minučių, tame momente buvo prisikaupę daug gyvenimo įvykių. Šis kūrinys pasakoja dėl ko žmonės tampa ligoti ne vien fiziškai, tačiau dvasiškai.

Noriu, kad klausytojai nustotų gyventi žalingą gyvenimą ir daugiau vadovautųsi širdimi, o ne laikinais dalykais. Sudėjau daug savęs, įamžinau save praeityje su savimi ateityje. Manau nemažai kas pagalvoja apie tai, ką pasakytų sau, jeigu sutiktų save jaunystėje" – teigia Keitė ir priduria, kad vaizdo klipe esanti mergaitė laiko tortą su žvakute, kurią atlikėja uždega, suteikdama viltį nenustoti svajoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)