Jis išlieka susijaudinęs ir sako, kad mėgaujasi intymumu, bet vis dėlto vaginalinės sueities metu jam nepavyksta baigti.

Aš ir mano vaikinas pažįstame vienas kitą jau seniai, bet mylėtis pradėjome prieš kokias tris savaites. Iki manęs jis nėra su niekuo mylėjęsis. Kai mylimės, jam nepavyksta ejakuliuoti – aš nesu dar susidūrusi su tokiu dalyku. Baigti jam nepavyksta nei lytinės sueities, nei oralinio sekso metu, tik kai aš stimuliuoju jo varpą ranka. Mums mylintis jis išlieka susijaudinęs ir sako, kad mėgaujasi intymiu artumu, tačiau jam kažkodėl nepavyksta ejakuliuoti. Nežinau kodėl, bet tai labai menkina mano pasitikėjimą savimi.

Pasistenkite šito nepriimti asmeniškai. Vyrui, kuris malonumą ir orgazmą yra patyręs tik masturbuodamasis, reikia laiko, kad išmoktų pasitenkinti mylėdamasis su kitu žmogumi. Jūs jam galite padėti paskatindama jį labai atvirai pasakyti, kas jam teikia malonumą, o kas ne. Gal jis su jumis pasidalins masturbavimosi technika, kurią taikydamas jis patiria orgazmą. Jei ji labai šiurkšti, tuomet nenuostabu, kad vaginalinio sekso metu jis kol kas nesugeba pasiekti kulminacijos. Kad ir kaip jis masturbuotųsi, paprastai pradžioje visuomet nelengva susigaudyti savo kūno pojūčiuose.

Būkite supratinga, nepamirškite, kad jis tik pradeda mokytis mylėjimosi meno, ir tikėtina, kad prireiks laiko, kol jo kūnas ir protas susiderins ir jis įgis pasitikėjimo savimi. Lytiškumo mokomės visą gyvenimą, nes su laiku keičiasi ir kūnas, ir norai, ir partneriai ir gyvenimo situacijos. Tačiau vienas dalykas išlieka nepakitęs – komunikacijos svarba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)