Savo grožiu Lietuvą garsinanti P. Belousova atkreipė Vokietijos spaudos dėmesį, pasirodydama ant raudonojo kilimo Hamburge.

Kaip skelbia bild.de, grožio konkursų titulų savininkė greitai pelnė „Gražios moters“ pravardę, kadangi muzikinėje premjeroje ji visus pakerėjo savo mėlynomis akimis, šypsena ir įstabia suknele.

Beveik niekas iš premjeroje dalyvavusių svečių nežinojo, kas ši akį traukianti gražuolė, tačiau galiausiai užsienio žurnalistai išsiaiškino, kad tai 24-erių P. Belousova, kuri Hamburge jau ieškosi būsto.

Patricija atstovavo Lietuvai „Mis Visata 2014“ ir „Mis International 2017“ grožio konkursuose.

Iš Vilniaus kilusi P. Belousova į iškilmingą premjerą atvyko su draugu, 25-erių Alexandru Ionel iš Moldovos.

„Mano draugas ir aš į šį renginį kvietimą gavome iš prodiuserio Edwardo Walsono, mes esame draugais su Isabele Edvardsson“, – bild.de teigė Patricija.

Žinoma lietuvė ir jos draugas yra žinomi šokių pasaulyje, pora ne kartą rungėsi tarptautiniuose konkursuose.

„Mes ruošiamės čempionatui Vokietijoje. Alexandru baigė odontologijos studijas. Šiuo metu turime laikiną butą, tačiau mes ieškome kažko nuolatinio. Šis miestas yra labai gražus“, – vokiečių žiniasklaidai Hamburgą gyrė lietuvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)