Rugsėjo 30 d. vakarą, gavus policijos prašymą padėti ieškoti Šernų kaimo (Klaipėdos r.) miške dingusios moters, į orą pakeltas Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų sraigtasparnis AS-365 „Dauphin“.

Sraigtasparniui dar būnant ore buvo gautas dar vienas prašymas apieškoti teritoriją Varnių miestelio (Telšių r.) apylinkėse, kuriose esančiame miške dingo garbaus amžiaus vyras (gim. 1926 m.). Jis apie 12.30 val. išėjo iš namų, Telšių r., Varniuose, į mišką grybauti.

Iš oro apžvelgus abi vietoves ieškomi asmenys nerasti, apie 2 valandą nakties sraigtasparnis grįžo į paieškos ir gelbėjimo postą Nemirsetoje.

Rastas tik automobilis

Policija pranešė, kad be žinios dingo moteris (gim. 1970 m.) Su dingusia moterimi artimieji negali susisiekti nuo 2019-09-29. Moters automobilis rastas Šernų k., Klaipėdos rajone.

Antradienį policija pranešė, dingusi moteris buvo rasta Klaipėdos rajone, miške, mirusi.

Pareigūnai dėkoja už pagalbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)