Busbee, kurio tikrasis vardas buvo Michaelis Jamesas Ryanas, dirbo su tokiomis žvaigždėmis kaip Maren Morris, Blake'as Sheltonas, Keithas Urbanas, Garthas Brooksas ir „Lady Antebellum".

Artima mirusio prodiuserio draugė pasakojo „Variety", kad jam neseniai buvo diagnozuotas smegenų vėžys ir atliekamas glioblastomos gydymas. Kalifornijos mieste Walnut Creek gimęs busbee su žmona Jesse turėjo tris vaikus. M. J. Ryano atminimą pagerbė jo kolegos.

29-erių metų amžiaus atlikėja M. Morris „Twitter" paskelbė nuotrauką, kurioje įsiamžino kartu su prodiuseriu, 2017 m. nominuotu „Grammy" apdovanojimui.

„Taip nesąžininga, – parašė ji po nespalvota nuotrauka. – Visuomet tave mylėsiu ir džiaugsiuosi, kad galėjau kartu su tavimi sukurti dainų ir įrašyti albumų. Ilsėkis ramybėje, mano mielas drauge."

Grupė „Jonas Brothers" trumpam nutraukė savo pasirodymą Talsoje, kad pagerbtų dainų autorių sudainavę kūrinį „Feeling Alive", kurį parašė kartu su juo.

Atlikėjai kreipėsi į žiūrovus sakydami: „Jei jūs nieko prieš, norėtume pagerbti šaunųjį Mike'ą Busbee, velionį Mike'ą Busbee ir jo indėlį į muzikos pasaulį, įskaitant ir mūsų muziką. Atliksime dainą Feeling Alive."

29-erių metų amžiaus kantri muzikos dainininkė Carly Pearce pasidalijo keliomis nuotraukomis, kuriose užfiksuota su prodiuseriu, ir koncerto, kurio metu pagerbė jo atminimą, vaizdo įrašu. C. Pearce su busbee sukūrė singlą „Every Little Thing".

„Šį vakarą verkdama sudainavau „Every Little Thing". Salėje švietė tūkstančiai mobiliųjų telefonų ir girdėjosi tūkstančiai kartu dainuojančių balsų. Paprašiau susirinkusiųjų aukštai iškelti telefonus, kad pamatytum juos net būdamas danguje", ؎ sakė C. Pearce.

„Reginys buvo nuostabus. Tu sukūrei mano muzikai vietą šiame pasaulyje. Branginsiu du albumus, dainas, pokalbius, juoką ir atsiminimus, kuriais dalijomės."

„Man plyšta širdis, tačiau tavo talento ir gerumo palikimas gyvuos visuose dainininkuose ir žmonėse, su kuriais bendravai. Myliu tave, Busbee."

39-erių metų amžiaus dainų autorius Rossas Golanas parašė žinutę „Twitter", pagerbdamas mirusį muzikos profesionalą.

„Myliu tave, Busbee, – rašė jis. – Susirašinėdavome kiekvieną dieną nuo tada, kai sužinojai diagnozę. Iš pradžių nesupratau, kodėl šiandien man neatrašei. Man labai liūdna. Ačiū, kad palaikei mane ir Jacą, kai mums buvo sunku. Norėjau tau atsidėkoti tuo pačiu, bet nėra žmogaus, turinčio didesnę širdį už tavąją. Myliu tave, brolau."

Remiantis žurnalo „The Hollywood Reporter" duomenimis, busbee buvo sudaręs leidybos sutartį su „Warner" / „Chappell Music", o „Warner Records" buvo jo įrašų bendrovės „Altadena" patronuojanti įmonė. Žurnalas taip pat pranešė, kad „Warner Records" vykdomasis direktorius Aaronas Bay-Schuckas ir techninio personalo viršininkas Tomas Corsonas gedėjo mirusio prodiuserio vidaus pranešime.

„Šiandien netekome busbee, artimo draugo, verslo partnerio ir vieno geriausių bei kūrybiškiausių muzikos prodiuserių", – rašoma pranešime. – Busbee gerumas ir palikimas niekada nebus pamiršti. Užjaučiame ir meldžiamės už jo šeimos narius šią nepaprastai sunkią akimirką."

Prieš nukreipdamas savo talentą į kantri muziką, busbee dirbo su populiariosios muzikos žvaigždėmis, įskaitant Katy Perry, Christina Aguilera, „Backstreet Boys" ir „5 Seconds of Summer".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)