Prieš savaitę beveik dvejus metus teismų slenkstį minančius ir niekaip išsiskirti negalėjusius Moniką ir Andrių Šedžius pasiekė teismo sprendimas – pora pagaliau oficialiai išskirta.

Teismas nustatė, kad poros trejų metų sūnus gyvens su mama. Andriui Šedžiui priteistos 1000 eurų mėnesinės išlaidos, skirtos vaiko išlaikymui. Andrius nė nebando slėpti – toks teismo sprendimas jį piktina, todėl jis ketina jį skųsti, rašoma LNK pranešime spaudai.

Monika Šedžiuvienė

Andrius neslepia noro prabilti viešai ir atsakyti savo dabar jau buvusiai žmonai, 27–erių vizažo specialistei ir grupės „Naujosios pupytės“ narei Monikai Kvietkutei. Prieš savaitę moteris papasakojo apie netinkamą sūnaus auklėjimą nes, esą, kai jis laiką leidžią su tėvu, nuolat mato besikeičiančias jo drauges.

Verslininkas rėžia: naujasis buvusios žmonos širdies draugas Dovydas turi ne vieną kriminalinį įrašą biografijoje, todėl yra prastas pavyzdys jo sūnui.

Daugiau apie tai - LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20.00 val.

Andrius Šedžius

Dar neseniai A. Šedžius DELFI pasakojo, kad uždirba mažiau nei jam priteisė mokėti už vaiko išlaikymą. Tuomet vyras skundėsi, jog teismas pasielgė netinkamai.

„Mane labai nustebino toks teismo sprendimas. Kam trijų metų vaikui gali reikėti net 1000 eurų? Mano oficialios pajamos yra 960 eurų. Iš kur tokia informacija paimta, kad 10 000 eurų? Aš nesuvokiu, kaip tokį sprendimą galima priimti? Juk viskas oficialiai yra surašyta pajamų deklaracijoje.

Man nėra aiškus pats principas, kaip teisme galima nesivadovauti oficialiais dokumentais? Tikrai nepaliksiu to likimo valiai, nes tai yra gryna nesąmonė. Teismo sprendimas dar neįsigaliojo, todėl reikės kiek palaukti, kada būsime visiškai išskirti. Žinoma, niekas nepasikeis, bet noriu, kad viskas būtų tvarkingai", – piktinosi žinomas vyras.

Jau tuomet žinomas vyras svarstė, kodėl judviejų su Monika santuoka nutrūko. Jis teigė, jog šiuo metu gailisi laiku nenusileidęs jaunai žmonai. Anot A. Šedžiaus, pakentėti dėl vaikų yra verta, o būtent juos jis laiko svarbiausiu dalyku savo gyvenime.

DELFI primena, kad M. ir A. Šedžių skyrybų procesas vyko už uždarų durų, todėl nėra aišku, kokie tikslūs klausimai skirtingų posėdžių metu buvo nagrinėjami. Pora skirtingais keliais pasuko po beveik dešimtmečio buvimo kartu. 16 metų jaunesnė M. Šedžiuvienė ir A. Šedžius susituokė 2013 m. vasario 23-iąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (391)