Dabar, tebesitęsiant pasiruošimo 65-ajam konkursui darbams, Europos transliuotojų sąjunga (ETS) pradės ieškoti J. O. Sando įpėdinio.

J. O. Sandas taip pat pasitrauks iš tiesioginių renginių vadovo posto, apimančio „Vaikų Euroviziją“, „Jaunųjų muzikantų Euroviziją“ ir „Chorų Euroviziją“.

Po 65-ojo dainų konkurso, kuris kitąmet įvyks Roterdame, J. O. Sandas grįš į gimtąją Norvegiją ir pradės eiti naujas pareigas valstybinėje radijo ir televizijos įmonėje NRK. Jis bus atsakingas už naują strategiją, skirtą sukurti galingą, inovatyvią ir į ateitį žvelgiančią organizaciją.

„Pastarasis dešimtmetis dirbant ETS buvo nuostabus ir įdomus, tačiau taip pat bus smagu grįžti namo“, – sakė J. O. Sandas.

„Prie „Eurovizijos“ prisidedu jau daugiau nei 20 metų. Iš pradžių buvau Norvegijos delegacijos vadovas, paskui, 2010 m., tapau vykdomuoju prodiuseriu Osle, o pastaruosius devynerius metus man buvo didelė garbė vadovauti rengiant šį dainų konkursą dirbant Ženevoje.“

„Roterdame įvyksianti „Eurovizija“ man, kaip vykdomajam prodiuseriui, bus dešimtoji. Regis, tai puikus metas perduoti šį postą kam nors kitam ir imtis naujų iššūkių NRK. Naujajame darbe stengsiuosi užtikrinti, kad NRK toliau išliktų pasaulinio lygio visuomeniniu transliuotoju ir būtų kaip įmanoma geriau pasiruošęs ateičiai.“

Pastaruosius dešimt metų J. O. Sandas milijonams „Eurovizijos“ žiūrovų, stebėjusių, kaip jis skelbia balsavimo pradžią, tapo neatsiejama dainų konkurso dalimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją