Monika Kvietkutė ir Andrius Šedžius

2019-ųjų metų rugpjūčio mėnesį į policiją dėl A. Šedžiaus veiksmų kreipėsi ir M. Kvietkutė. Ji nerimavo, jog kerštaujantis vaiko tėvas neinformuoja jos, kur tuo metu buvo judviejų sūnus, o policija taip pat rimtai nepažiūrėjo į šį jos klausimą.

„Skambinu policijai, bandau pasakoti situaciją. Paklausia mano vardo, adreso ir koks durų kodas. Liepa laukti – susisieks. Na, tai laukiu iki pat dabar. Jau beveik pirma valanda nakties, laukiu nei daug, nei mažai – 3 valandas.

Kaip simboliška – mano vaikui 3 metai. Aš nežinau, kur jis yra, nežinau, kodėl vaiko tėvas nieko neatrašo, gal kas nutiko, perskrodžia mintis mano galvą, bet, aišku, veju ją tolyn, nes žinau, kad tai man kerštas už vėlavimą 20-ties minučių“, – skelbė Monika.

DELFI susisiekus su A. Šedžiumi jis sakė matęs žmonos įrašą, tačiau, anot jo, ne viskas jame yra tiesa.

Po daugiau nei metus trukusio skyrybų proceso Andrius ir Monika galiausiai išsiskyrė. Teismas vaiko globą priskyrė motinai.

Oksana ir Simas Jasaičiai

Jasaičių drama ir asmeninio gyvenimo detalės į viešumą iškilo dar po Naujųjų metų, kai Oksana kreipėsi į pareigūnus dėl galimai smurtaujančio ir alkoholiu piktnaudžiaujančio vyro veiksmų.

Vėliau įsisukus skandalui grasinimų sulaukė ir Simas. Tuomet Jasaičių konfliktas po smurto artimojoje aplinkoje pakrypo nauja linkme, kuomet sportininkas dėl grasinimų susidoroti kreipėsi į sostinės policiją. S. Jasaitis pateikė pareiškimą, prašydamas krepšininką pripažinti nukentėjusiuoju po gautų grasinimų. Įtariamuoju sportininkas prašė pripažinti esą O. Pikul-Jasaitienei artimą žmogų.

Vėliau į viešumą iškilo ir daugiau faktų. Prakalbo ne tik patys sutuoktiniai, bet ir su jais poruojami asmenys. S. Jasaičio mylimąja laikyta panevėžietė Arūnė televizijoje ir naujienų portaluose komentavo jų pažintį, o kiek vėliau prakalbo ir Kipre laiką kartu su O. Pikul-Jasaitiene leidęs verslininkas Vaidas, kuris sakė, jog tarp jų – tik draugiški santykiai.

Galiausiai Jasaičių pora susitaikė, gyvena kartu ir paneigė visas kalbas apie galimas skyrybas.

Natalija Bunkė ir Vilmantas Dilys

2016-ųjų vasarą nuskambėjo skandalas, po kurio dainininkė N. Bunkė viešai pareiškė bijanti ne tik dėl savo, bet ir dėl sūnaus gerovės. Paryčiais į jos namų kiemą įsmukęs ir duris išlaužęs buvęs mylimasis krepšininkas V. Dilys ėmė deginti moters gėles.

„Viskas! Tylėti daugiau nebegaliu... Nes bijau ne tik dėl savo gyvybės, bet ir savo sūnaus. Šį rytą visiškai girtas Vilmantas Dilys, su kuriuo mes jau keletą dienų išsiskyrę, išspyrė mano namo Klaipėdoje duris ir įbėgęs pradėjo viską niokoti, sukrovė viską, ką rado po ranka, į laužą ir pradėjo deginti... Sudegė mano visos orchidėjos, drabužiai... Baisiausia tai, kad tai matė mano mažametis vaikas, kuris tuo metu miegojo su tėčiu... Aš po koncerto likau Vilniuje.

Niekada negalvojau, kad žmogų šitaip „davesti“ gali alkoholis. Santykiai baigėsi... Ir baigėsi va taip... Aš nenoriu, kad mano gyvenimas virstų tragedija...“, – savo feisbuko paskyroje rašė išsigandusi moteris.

DELFI žiniomis, po įvykio Natalija kreipėsi į policijos pareigūnus, tačiau Vilmantas ne tik viešai atsiprašė, bet ir atlygino moteriai padarytą žalą. Po kiek laiko tyrimas dėl V. Dilio veiksmų buvo nutrauktas.

Gintaras ir Jurgita Einikiai

Skandalingai žiniasklaidoje vis nuskamba ir buvusio profesionalaus krepšininko G. Einikio pavardė. Vyras ne kartą laiką leido policijos pareigūnų prieglobstyje. Dažnai neblaivaus krepšininko elgesiu skundžiasi jo žmona Jurgita.

Prieš kelerius metu krepšininkas bandė reabilituoti savo karjerą Saratovo „Avtodor“ klube, tačiau būdamas toli savo žmoną koneveikė socialiniuose tinkluose.

Pora ne kartą mynė teismų sklenkstį, tačiau skyryboms vis dar nesiryžta. Prieš porą metų G. Einikis pats kreipėsi į teismą prašydamas iškelti jam bankroto bylą, tačiau posėdžio dieną teisme nepasirodė. Kaip paaiškėjo vėliau, tuo metu jis buvo laikomas areštinėje už smurtą artimoje aplinkoje.

Nuo jo ir vėl buvo nukentėjusi žmona J. Einikienė.

Natalija ir Sigitas Martinavičiai

Poros skyrybų drama į viešumą iškilo dar praėjusiais metais. Kauno verslininkas tuomet pasakojo, kad jo gyvenimas virto tragedija. Ramybės jam tuomet nedavė ne tik skyrybų, bet ir baudžiamoji byla, kuri verslininkui buvo iškelta dėl galimai įvykusio smurto artimoje aplinkoje prieš sutuoktinę.

Netrukus po to darbo patalpose įvyko naujas sutuoktinių konfliktas, kuris įpylė dar daugiau žibalo į ugnį. Po jo abu sutuoktiniai atsidūrė Kauno policijos komisariate. Abiejų asmenų atžvilgiu policijos pareigūnai buvo pradėję ikiteisminius tyrimus.

Natalija ir Sigitas Martinavičiai kartu praleido daugiau nei 10 metų. Abiems ši santuoka buvo antroji.

Galiausiai 2018-ųjų spalio 11-ąją pora išsiskyrė.

Eglė Malinauskaitė ir Paulius Aršauskas

2019-ųjų sausio 23-iąją Civilinės metrikacijos skyriuje privačioje ceremonijoje susituokę E. Malinauskaitė ir P. Aršauskas santuokoje neišbuvo nė pusės metų. DELFI šaltinių teigimu, pora kartu po vienu stogu nebegyvena ir bendro ūkio neveda jau nuo kovo mėnesio.

Oficialų skyrybų ieškinį Eglė Vilniaus miesto apylinkės teismui pateikė dar gegužės mėnesį, tačiau reikiami dokumentai yra tvarkomi iki šiol.

DELFI žiniomis, E. Malinauskaitė dėl nepavykusios santuokos kaltina P. Aršauską. Pagrindinis motyvas yra esą žiaurus elgesys – jauna moteris sutuoktinį kaltina smurtiniu nusikaltimu. Šaltinių teigimu, nepraėjus nė dviem mėnesiams po santuokos Eglė poros namuose buvo galimai užpulta ir sumušta stipriai nuo alkoholio apsvaigusio sutuoktinio. Nuo to įvykio E. Aršauskienė iš šeimos namų išsikraustė, o jų artimi santykiai yra nutrūkę.

Verta paminėti, kad DELFI jau anksčiau rašė, jog, patikimų šaltinių teigimu, kovo 15-ąją policijos pareigūnai gavo skandalingojo verslininko žmonos skundą dėl smurto, po kurio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Į pareigūnus kreipėsi pati E. Aršauskienė. Tiesa, šis poros konfliktas galiausiai baigėsi draugiškai – ieškovė sutiko susitaikyti su sutuoktiniu pastarajam pripažinus savo kaltę dėl įvykdyto nusikaltimo. Nepaisant to, šiuo metu Eglė nori skirtis esant sutuoktinio kaltei, nurodydama būtent šį smurtinį įvykį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)