Renginio metu vyks ir specialiųjų pagalbos tarnybų pasirodymas, o renginius užbaigs „X faktorius“ nugalėtojų koncertai, kuriuos žiūrovai galės patogiai stebėti įsitaisę sėdmaišiuose ir mėgautis užkandžiais iš maisto furgonėlių ant ratų.

„Būk matomas ir saugus“ svečiai galės dalyvauti ir interaktyviuose užsiėmimuose: pasimatuoti girtumą imituojančius akinius, kuriuos dėvint bus konstruojama dėlionė. Vyks inovatyvios orientacinės varžybos, kuriose teisingai atsakę į klausimus apie saugų eismą turės galimybę laimėti pagrindinį varžybų prizą – pasivažinėjimą super automobiliu.

Pastaruoju metu išpopuliarėjus elektriniams paspirtukams ir riedžiams, renginio svečiai galės išbandyti šias transporto priemones, susipažinti su jų valdymu ir saugiu elgesiu kelyje.

Renginyje vilkiko priekaboje įrengtame specialiame stende bus galima pamatyti ir įsitikinti, kaip svarbu tamsiu paros metu ar esant blogam matomumui pėsčiajam turėti taisyklingai pritvirtintus atšvaitus, kurie gali išgelbėti gyvybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją