Pitas gali užmigti pirkinių krepšyje, prisišliejęs prie šuns šono ar kur kitur, kur tik užvaldo miegelis. Tiesa, jis labai savarankiškas ir ant rankų buvimas jam visai nepatinka, tačiau ilgi pasiglostymai esant šalia teikia jam dievišką palaimą suteikiantis malonumas.

Nebijokite priglausti kurčio katinėlio! Jo auginimas skiriasi tik tuom, kad jis nebijo jokių garsų,taip pat jo nereikėtų išleisti vieno į lauką, o vienintelis dalykas, kuris jį gąsdina, tai jeigu netikėtai palieti iš už nugaros kai jis nemato. Bet labai greitai žmogus prisiderina ir nekyla jokių bėdų su tokiu katinėliu.

Pitas turi dvynę sesutę Pipą. Ji priešingai nei brolis viską girdi kuo puikiausiai, nėra tokia drąsi kaip brolis, bet dūksta nė kiek ne mažiauJ Pipa labiau “mergaitiškų” švelnesnių snukučio bruožų ir kiek smulkesnė nei broliukas.

Jeigu į širdį krenta vienas iš baltųjų grožių ar abu iškart, skambinkite 867881833, Vilnius.

---

Sani – tai tikras saulės spindulėlisJ Tai jauna, apie metukų amžiaus skiepyta, čipuota ir sterilizuota katytė. Sani į Jūsų namus atneš daug gražių gyvenimo akimirkų. Sani paglostymas ir pakalbinimas svarbiau už „duonos gabalėlį“ esant alkanai ar vandens gurkšnelis jaučiant troškulį. Žmogaus meilė Sani - didžiausia gyvenimo laimė.

Jeigu Jūsų širdį užliejo saulės spindulėlis pastebėjus Sani, skambinkite 867881833, Vilnius.

---

Bjanka – tai mielos išvaizdos ir labai meilaus būdo katytė. Bjanka yra apie 5 metų amžiaus tvarkinga, rami ir labai jautri katytė. Sterilizuota, skiepyta ir paženklinta mikroschema (čipu)

Jeigu Jums suvirpino širdį Bjankos išlaikytas ramumas skambinkite 867434943, Vilnius.

---

Marsė – tai gražuolė iš marso planetosJ 2,5 metų katytė nuostabaus rašto kailiuko savininkė. Kaip ir priklauso tokiai gražuolei, ji labai žaisminga ir padūkusi. Marsė sterilizuota, skiepyta ir čipuota.

Jeigu Jūs norite dūkti kartu su katyte tai paskambinkite 867434943, Vilnius

---

Darsė – tai raina nepriklausomo būdo gražuolė katė. Darsei apie 3 metus , ji sterilizuota, skiepyta ir čipuota. Darsei ieškome namų, kur ji galėtų gyventi per daug nereikalaujant iš jos „tarnauti“ žmogui. Darsė – tai katė, kuri myli laisvę, skanų maistą ir švarų guolį.

Jeigu Jūs norite nebūti vienas namuose ir tuo pat metu, kad niekas nedrumstų ramybės, tai Darsė laukia Jūsų skambučio 867434943, Vilnius

Banko sąskaita paramai gyvūnams:

VŠĮ „Šlapia nosytė“

Įm. kodas: 303433383

AB „Swedbank“, bankas

LT437300010141236714

Paypal: slapianosyte@gmail.com

#slapianosyte