Įsižiūrėjus į nuotraukas, galima įžvelgti, jog M. Markle į kelionę išvyko be dviejų jai itin brangių daiktų – dviejų žėrinčių ir labai svarbių papuošalų ant rankos, informuoja people.com.

M. Markle ir princui Harry užbaigus pirmąsias labai užimtas dienas Pietų Afrikoje, karališkosios poros gerbėjai negalėjo nepastebėti, kad ant Sasekso kunigaikštienės rankos nebėra sužadėtuvių ir vadinamojo amžinybės žiedo.

38-erių metų amžiaus M. Markle nusprendė mūvėti tik auksinį vestuvinį žiedą ir Jennifer Meyer sukurtą žiedą su akies formos turkiu.

Meghan Markle kelionės į Afriką metu

Šaltinis patvirtino „People“, kad kunigaikštienė du žiedus paliko namuose, nes susitikimų Pietų Afrikoje metu norėjo atrodyti kaip galima kukliau. Internautai netruko vėl į viešumą iškelti klausimo, ar ir toliau M. Markle dedasi visai ne tuo, kas iš tiesų yra? Sulaukta ir piktesnių įžvalgų – buvusi aktorė apkaltinta vis dar tebevaidinanti dramą, kuri, pasak jų, visai nepadeda pagerinti įvaizdžio, o kaip tik parodo jos dviveidiškumą.

M. Markle papuošalų pasirinkimas yra ne vienintelis dalykas, patraukęs gerbėjų dėmesį: moters vėl dėvimos suknelės iš praėjusių metų karališkosios kelionės taip pat tapo diskusijų objektu.

Pirmadienį karališkoji pora nusileido Pietų Afrikos mieste Keiptaune. M. Markle į Šeštojo rajono muziejų atvyko vilkėdama dangaus mėlynumo suknelę su sagutėmis priekyje ir dirželiu ties juosmeniu. Šia suknele ji buvo pasipuošusi apsilankymo Tongoje esančiame Tupou koledže metu.

Meghan Markle kelionės į Afriką metu

Antradienį ji su 35-erių metų amžiaus vyru princu Harry antrąją užimtą dieną užbaigė Didžiosios Britanijos ambasadoriaus rezidencijoje. M. Markle dėvėjo Martino Granto sukurtą ilgą dryžuotą suknelę.

Meghan Markle kelionės į Afriką metu

Anksčiau šį drabužį ji vilkėjo 2018 m. spalio mėnesį, kai karališkoji pora keliavo po Australiją ir Bondi paplūdimyje susitiko su vietos banglentininkų grupe, įdomia veikla didinančia sąmoningumą apie psichikos ligas ir psichikos sveikatą.

Tuo metu kunigaikštienė jau buvo nėščia.

10 dienų trukmės kelionės metu Sasekso kunigaikščiai viešės Pietų Afrikoje, taip pat Harry vienas vyks į Botsvaną, Angolą ir Malavį.

Karališkieji tėvai kartu pasiėmė ir sūnelį Archie, tačiau dar net pusės metų neturintį berniuką turėjo palikti auklei, pirmadienį pradėję oficialius susitikimus Keiptauno priemiestyje Nyanga.

„Kelionės metu pora tikisi dažniau pasirodyti viešumoje su Archie, tačiau tai labai sunku planuoti, nes jam tik penki mėnesiai“, – pranešė karališkosios šeimos šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)