Taigi, kaip taisyklingai trinkti plaukus? Nors tai ir atrodo visai paprastas uždavinys, tačiau daugybė moterų tai daro netinkamai ir taip pakenkia plaukams.

„Nespauskite šampūno tiesiai ant plaukų, pirmiausia įpilkite jo į delnus, o tuomet trinkite skalpą. Nereikia muiluoti visų plaukų – tuo pasirūpins per visą plauko ilgį tekantis vanduo“, – sako F. Fekkai.

Dušas

Vėliau seka galvos odos masažas. Anot plaukų stilisto, ši plaukų trinkimo dalis – itin svarbi tam, kad jūsų naudojami plaukų priežiūros produktai geriausiai atliktų savo darbą. Galvos odos masažas aktyvuoja plaukų folikulus ir paskatina kraujotaką. „Plaukai tuomet tampa gyvybingesni ir labiau blizga“, – sako ekspertas.

Kalbant apie kondicionierių – greičiausiai jį taip pat naudojate netinkamai. „Žmonės dažnai kondicionieriumi ištepa ne tik plaukų galus, bet šaknis, o tai nėra gera idėja. Plaukai prie šaknų yra ypač porėti, todėl kondicionierių išplauti bus sunku, venkite jo ten, jei nenorite greitai susiriebaluojančių plaukų“, – sako F. Fekkai.

Galiausiai – plaukų perskalavimas šaltu vandeniu. „Šiltas vanduo atveria plaukų žvynelius, o šaltas – uždaro, tad perskalaukite plaukus kuo šaltesniu vandeniu ir pamatysite, kaip jie blizgės“, – pataria specialistas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)