Politikas taip patvirtino, jog kartu su 27-eriais metais jaunesne žmona Lina laukiasi pirmojo judviejų vaikelio. Šią naujieną DELFI patvirtino pats Seimo narys.

„Mano gimtadienis tik po savaitės, bet žmonos dovanos pačios geriausios. Būtent tai daro šeimas dar laimingesnes, su dar daugiau meilės. O tie keli mėnesiai prabėgs...“, – rašė jis socialiniame tinkle.

Tiesa, apie tai, kad pora laukia šeimos pagausėjimo, kalbos sklandė jau ir anksčiau, tačiau 55-erių A. Anušauskas tuomet griežtai viską neigė ir sakė, kad tai tėra gandai. Kiek vėliau jie leidosi į kelionę po Ameriką ir tik grįžus iš jos patvirtino džiugią žinią apie savo 28-erių žmonos nėštumą.

Poros santykiai į viešumą išlindo 2014 metų pradžioje. Tų pačių metų pavasarį politikas tuo metu Vilniaus dailės akademijoje studijavusiai mylimajai ir pasipiršo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (806)