Vienas šią trasą išbandžiusių dar pavasarį šonaslydininkų ir automobilininkų yra Paulius Piščikas, „Automotive.lt“ bendraįkūrėjas, geriau žinomas Nurauto pravarde. Pastaroji vyrui prilipo tada, kai jis, vos pradėjęs šonaslydininko karjerą, važiavo taip agresyviai, kad nori nenori – buvo pavadintas „nurautu“.

Kuršėnuose esančiame autodrome į vingiuotą trasą jis leidosi su BMW Z3 automobiliu. Pastarasis, aiškino pašnekovas, nėra itin dažnai sutinkamas drifte, kadangi norint jį suvaldyti, tenka kaip reikiant padirbėti.

Visgi į kabrioletą tilpo saugos lankai, sportinės sėdynės ir saugos diržai. Galinė važiuoklė – visiškai nuo kito modelio – čia pritaikytos BMW E36 dalys. Po kapotu – 2,8 l darbinio tūrio variklis su turbina, tad variklis generuoja apie 400-420 AG.

„Kadangi šis automobilis nesveria nei tonos, toks galios ir svorio santykis reiškia, kad jis tikrai smagiai važiuoja“, – prisipažino pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją