Jo finansai gali būti neskaidrūs

Vyriausybė nori gauti tai, kas jai priklauso! Kaip pranešė „Forbes“, 2017 m. vasarą Ispanijos mokesčių inspekcija apkaltino Ronaldo mokesčių vengimu. Futbolo dievukui buvo pateikti kaltinimai nurodžius neteisingus duomenis apie 2011–2013 m. gautas pajamas ir išvengus mokesčių naudojant lengvatinio apmokestinimo bendroves. Jei būtų pripažintas kaltu, C. Ronaldo galėtų atsidurti už grotų.

Futbolininko teisininkų komanda primygtinai teigia, kad jis nepadarė nieko nelegalaus. „Ronaldo nepažeidė jokių įstatymų, tik vadovavosi kriterijais, kurie nepatiko mokesčių inspektoriams“, – 2017 m. liepos mėnesį po preliminaraus teismo posėdžio pareiškė jo advokatas.

C. Ronaldo prisipažino, kad nelabai gerai išmano Ispanijos mokesčių įstatymus. „Daugelio jų nesuprantu, mokykloje mokiausi vos šešerius metus ir yra tik vienas dalykas, kurį puikiai moku – žaisti futbolą, – teismui sakė jis. – Jei mano patarėjai sako: „Cris, viskas tvarkoje“, aš jais tikiu. Tikiu savo patarėjais, nes jie geriausi. Daug jiems moku, todėl jie tinkamai dirba savo darbą. Visus finansinius reikalus patikiu jiems.“

Jis siejamas su daug moterų

Tikėkimės, kad C. Ronaldo yra labai laimingas su Georgina Rodriguez, bet jis buvo užmezgęs romantiškus santykius su keletu įtakingiausių moterų Holivude. Sportininkas buvo poruojamas su dešimtimis modelių ir žvaigždučių, o gandai apie neištikimybę jį tebepersekioja.

Viena iš tariamų futbolininko pasijų buvo Paris Hilton, su kuria jis neva susipažino 2009 m. Los Andželo naktiniame klube „My House“. Liudininkai pasakojo TMZ, kad C. Ronaldo jaudinosi užkalbinti turtingąją paveldėtoją, tačiau, porai pradėjus kalbėtis, nenulaikė rankų.

2010 m. C. Ronaldo išsirinko naują mylimąją – buvusią P. Hilton draugę, kuri tapo prieše, vėliau vėl drauge – Kim Kardashian. Anot „The Sun“, jiedu romantiškai vakarieniavo ir buvo užfiksuoti besibučiuojantys realybės šou žvaigždės kelionės į Ispaniją metu.

Remiantis „Daily Mail“ informacija, futbolo žvaigždė penkerius metus susitikinėjo su garsiu Rusijos modeliu Irina Shayk, tačiau kalbama, kad gražuolė nutraukė santykius „sužinojusi, jog Ronaldo slapta susirašinėjo su merginomis iš viso pasaulio“.

Nepaisant dabartinio laimingos šeimos vaizdelio, realybės šou žvaigždė Natacha Rodrigues teigia, kad puolėjas buvo neištikimas su ja. Mergina pasakojo „The Sun“, jog jautėsi „išnaudojama“, tačiau „būdama su juo atsidūrė tarytum sapne“.

Tėvystė jį pakeitė

Kad ir ką sakytumėte apie jo santykius su dailiosios lyties atstovėmis, regis, C. Ronaldo yra puikus tėtis. Jis niekada per toli neatsitraukia nuo savo sūnaus Cristiano Jaunesniojo, o jo socialinių tinklų paskyros lūžte lūžta nuo šeimos nuotraukų. Tapimas tėvu „viską pakeitė“, – sakė jis.

„Asmuo, kuris turi tavo kraujo, yra nuostabus, tai puikus jausmas... Mano draugai klausia, ar noriu daugiau vaikų, ir visada atsakau teigiamai. Žinoma, kad noriu daugiau, tai geriausias dalykas gyvenime“, – „Irish Mirror“ citavo sportininką.


C. Ronaldo neatskleidė Cristiano Jaunesniojo mamos tapatybės. „Žmonės vis spėlioja, su kuria mergina buvau, o gal vaiką pagimdė surogatinė motina. Niekam nesakiau ir nesakysiu, – tvirtino jis. – Kai Cristiano paaugs, papasakosiu jam, ką padariau, ką jaučiau, viską, kas dėjosi mano galvoje. Kai kurie vaikai negauna galimybės pažinti savo tėvų, nei mamos, nei tėčio. Kol kas jam užteks tėvo.“

Jis yra tikras šeimos žmogus

2017 m. ant C. Ronaldo šeimos medžio išaugo kelios naujos šakos. Birželio mėnesį jo ir G. Rodriguez šeimą papildė dvyniai – mergaitė ir berniukas, kuriuos pavadino Mateo ir Eva. Kūdikius pagimdė surogatinė motina, nurodė TMZ.

Netrukus po dvynukų gimimo, C. Ronaldo parašė žinutę „Twitter“: „Esu nepaprastai laimingas, rankose laikydamas du naujuosius numylėtinius.“

Taip pat tą vasarą C. Ronaldo pranešė, kad G. Rodriguez – nėščia. Lapkričio mėnesį ji pagimdė mergaitę. „Ką tik gimė Alana Martina! – pasidžiaugė tėvelis „Instagram“. – Esame labai laimingi!“

Keturių vaikų tėvas savo atžalas jau spėjo įtraukti į įvairius projektus. 2017 m. lapkričio mėnesį vyriausiasis futbolininko sūnus Cristiano Ronaldo Jaunesnysis, kuriam tada buvo septyneri, tapo karčiausia naujiena, kai be marškinėlių su savo tėčiu pozavo jaunimui skirtų džinsų CR7 kolekcijai.

Jis „norėjo kitokio tėvo“

Apie C. Ronaldo tėvą José Dinisą Aveiro žinoma nedaug, tačiau „The Sun“ pranešė, kad J. D. Aveiro buvo valytojas, prižiūrėjęs sporto salę, kurioje C. Ronaldo žaidė būdamas vaikas, ir kad kiti vaikai iš jo šaipydavosi dėl tėvo darbo.

Anapilin iškeliavęs C. Ronaldo tėvas, kurį jis kartą pavadino „atsiskyrusiu žmogumi“, neva buvo alkoholikas. Tai viena iš priežasčių, kodėl futbolo žvaigždė nevartoja alkoholio. „Išgėręs mano tėvas būdavo linksmas, tačiau tikrojo jo taip ir nepažinau. Nežinau, kodėl jis gerdavo, gal nebuvo patenkintas savo gyvenimu, – sakė C. Ronaldo. – Norėjau kitokio tėvo, tokio, kuris pastebėtų mano pasiekimus.“

J. D. Aveiro mirė 2005 m., tačiau C. Ronaldo stengiasi išsaugoti jo atminimą, ypač savo vaikų labui. 2017 m. spalio mėnesį jis paskelbė nuotrauką „Instagram“, kurioje įamžinti kūdikėlis Mateo, vyriausiasis sūnus Cristiano Jaunesnysis ir mažylė Eva, susirinkę prie senelio portreto. Po nuotrauka puolėjas portugališkai užrašė: „Tu visuomet būsi su mumis.“

Jam buvo atlikta širdies operacija, kai buvo 15-os

C. Ronaldo atrodo kaip sveikatos įsikūnijimas, tačiau taip buvo ne visada. 2009 m. „Daily Mail“ duotame interviu futbolininko šeimos nariai atskleidė, kad paauglystėje jam prireikė širdies operacijos.

„Jo širdis labai sparčiai plakė net kai jis nesportuodavo, – pasakojo C. Ronaldo mama Dolores. – Nors iš pradžių nežinojome, kas jam yra, nerimavau, nes maniau, kad Cristiano teks mesti futbolą. Vis dėlto operacija padėjo ir netrukus jis vėl treniravosi... Regis, po gydymo jis ėmė dar greičiau bėgioti!“


Jis išgelbėjo 80 prieglaudoje laikomų šunų

Futbolininko filantropinę ir labdaringą veiklą dažnai užgožia akį rėžiantis įvaizdis ir aistra sportiniams automobiliams, tačiau, turėdamas auksinę širdį ir daugybę pinigų, C. Ronaldo, regis, gali viską.

Remiantis „Los Angeles Times“ informacija, 2014 m. puolėjas sužinojo, kad 10 mėnesių berniuko šeima renka pinigus smegenų operacijai. C. Ronaldo ne tik paaukojo savo futbolo batelius ir marškinėlius, bet ir išrašė čekį, padengiantį operacijos išlaidas (83 000 JAV dolerių) bei pasiūlė apmokėti tolesnes gydymo išlaidas.

2008 m. jis paaukojo pinigus, laimėtus byloje prieš Didžiosios Britanijos bulvarinį laikraštį dėl šmeižto, labdaros organizacijai savo gimtajame mieste. Dar 165 000 JAV dolerių jis padovanojo vietos ligoninei, kad būtų įrengtas vėžio gydymo centras. „Mano tėvas visuomet mane mokė, kad jei padedi žmonėms, Dievas atseikės dvigubai, – „Los Angeles Times“ sakė jis. – Būtent tai man ir nutiko. Padėjau žmonėms, kuriems tikrai reikėjo pagalbos, o Dievas padėjo man dar labiau.“

2017 m. C. Ronaldo aukcionui paaukojo marškinėlius, kad padėtų finansinių sunkumų kamuojamai šunų prieglaudai, kurioje tuo metu gyveno apie 80 keturkojų.

Jis labai daug sportuoja, kad išlaikytų pavydėtinas kūno formas

Turėti tokį kūną kaip C. Ronaldo – nelengva, bet jei norite pagerinti savo fizinę formą, puolėjas turi keletą patarimų.

Anot „Daily Mail“, C. Ronaldo pabrėžia disciplinos ir pastovių tikslų svarbą. Jis sako, kad negalima „sumažinti tempo“ ir rekomenduoja rasti panašaus lygio treniruočių partnerį, kad nedingtų motyvacija. Miegas yra labai svarbus, nes raumenys atsistato miegant. Mityba taip pat užima svarbią vietą. C. Ronaldo sako, kad valgo šešis kartus per dieną, tiesa, po nedaug. Negalima nuvertinti ir tinkamos muzikos. Futbolininkui labiausiai patinka sportuoti klausantis hiphopo ir regetono.


Galiausiai C. Ronaldo rekomenduoja tiesiog atsipalaiduoti. Jis priduria: „Fizinės treniruotės yra pačios svarbiausios, tačiau neįtemptas gyvenimo būdas padeda būti geriausiam tiek fiziškai, tiek psichiškai. Savo laisvalaikį leidžiu su šeima ir draugais. Tai padeda atsipalaiduoti ir išlikti pozityviam.“

Jis buvo apkaltintas išprievartavimu

Ar gali būti, kad C. Ronaldo biografija sutepta išprievartavimo dėme? Remiantis Vokietijos žurnalu, 2010 m. jis neva sutiko kaltintojai sumokėti 375 000 JAV dolerių. Vokietijos žurnalas teigė turintis susitarimo be teismo dokumentus, kuriuose aprašytas incidentas, tariamai nutikęs Las Vegase 2009 m.

Futbolininkų agentų įmonė „Gestifute“, atstovaujanti ir C. Ronaldo, išplatino pareiškimą, kuriame paneigė visą istoriją. „Šis straipsnis yra žurnalistų pramanas, nieko daugiau. Tariama auka nesutinka viešai patvirtinti kaltinimo tikrumo. Žurnalas visą savo straipsnį parengė remdamasis dokumentais, kurie nepasirašyti, juose nenurodytos šalys; taip pat el. laiškais tarp advokatų, kurių turinys nesusijęs su C. Ronaldo ir kurių autentiškumo žurnalas negali patvirtinti; bei tariamu laišku, kurį neva atsiuntė auka, tačiau C. Ronaldo jo visai negavo.“

Įmonė taip pat pavadino kaltinimus „šlykščiais“ ir „keliančiais pasipiktinimą“ bei atkakliai tvirtino, kad C. Ronaldo neleis šiai istorijai teršti jo reputacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)