Aštuonios geriausios pasaulio čempionato komandos savo ketvirtfinalio kovas pradės jau rytoj. Pirmieji į tarpusavio akistatą 14 val. Lietuvos laiku stos Argentinos ir Serbijos krepšininkai. Veterano Luiso Scola vedami Lotynų Amerikos krepšininkai šiame čempionate kol kas laimėjo visas penkerias žaistas rungtynes, o Serbija savo sąskaitoje turi keturias pergales ir pralaimėjimą Ispanijos rinktinei.

Iš karto po šio susitikimo, 16 val. įvyks europietiška ketvirtfinalio dvikova – kol kas be nesėkmių žengianti Ispanijos rinktinė egzaminuos Lenkijos krepšininkus. Mūsų kaimyninės šalies atstovai turnyre yra patyrę tik vieną nesėkmę antrojo etapo rungtynėse nusileisdami Argentinai.

Likę du ketvirtfinalio susitikimai vyks trečiadienį. Pirmojoje dvikovoje, startuosiančioje 14 val. Lietuvos laiku, į tarpusavio akistatą stos JAV ir Prancūzijos rinktinės, o 16 val. vieni kitų jėgas išmėgins Australijos ir Čekijos krepšininkai.

JAV ir Australijos rinktinės į ketvirtfinalį žengia vis dar nepatyrusios nė vieno pralaimėjimo. Prancūzijos ekipa šiandien vykusioje dvikovoje dramatiškai nusileido australams, o Čekijos krepšininkai šiame turnyre nusileido amerikiečiams bei Graikijos rinktinei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)