Pirminiais duomenimis, atlikėjas nesustojo stabdomas ir pasipriešino policijos pareigūnams.

Kaip teigė pats E. Dragūnas, šiomis dienomis jis vairuotojo pažymėjimą vis dėlto atgavo, vairavimo egzaminą laikė Mažeikiuose, nes Vilniuje didelės eilės.

Jį stabdančių pareigūnų nepastebėjęs. Dainininkas tikino, kad vairuodamas „Lamborghini“ negalėjęs pastebėti pareigūnų dėl pernelyg mažo galinio automobilio lango. Pareigūnai jį pasivijo jo namo kieme. Vėliau kilo konfliktas, kurio metu, kaip teigiama, buvo pasipriešinta. Paklaustas apie konfliktą, E. Dragūnas paaiškino: „Buvau savo kieme, mane griebė už rankų“. Pasak atlikėjo, policija jį persekioja.

Vėliau E. Dragūnas su DELFI pasidalijo policijos pareigūnų galimai sužalotos rankos nuotrauka.

Egidijus Dragūnas rodo pareigūnų galimai padarytus sužalojimus

Pažymima, kad atlikėjas buvo blaivus – alkotesteris parodė nulius. Buvo ketinta vežti jį į Priklausomybės ligų centrą patikrinimui dėl narkotikų, bet muzikantas atsisakė. Tiesa, kiek vėliau, kai jau buvo rašomas protokolas, E. Dragūnas ėmė pats klausinėti pareigūnų ar reiks važiuoti į Priklausomybės ligų centrą. Tačiau tada jo jau nebevežė.

Apie 20 val. visi formalumai buvo atlikti, pareigūnai išvažiavo. Netrukus E. Dragūnas su mergina sėdo į „Lamborghini“, nuspaudė akceleratorių taip, kad nuo garso sudrebėjo miškas, ir kažkur išvažiavo.

Kaip DELFI informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, E. Dragūnui surašyti du administracinių nusižengimų protokolai: už pareigūnų teisėtų reikalavimų nevykdymą ir įžeidinėjimą bei už nepaklusimą policijos pareigūno reikalavimui sustabdyti transporto priemonę. Už pastarąjį nusižengimą numatyta griežta atsakomybė: bauda nuo 850 iki 1200 eurų ir teisės vairuoti atėmimas 3-5 metams. Be to, Administracinių nusižengimų kodekse numatyta, kad nepaklususio reikalavimui sustoti vairuotojo transporto priemonė gali būti konfiskuota.

Atlikėjo pavardė nuskambėjo ir šią vasarą, kuomet į SEL lyderio namų duris Vilniuje pasibeldė pareigūnai ir ėmė atlikinėti kratas.

Krata E. Dragūno namuose buvo atliekama dar prieš dvejus metus pradėtame ikiteisminiame tyrime – tuo metu atlikėjui buvo pareikšti įtarimai dėl esą neteisėto praturtėjimo, kai pas SEL lyderį buvo rasta ir paimta beveik 90 tūkst. eurų.

Dar anksčiau į nemalonumus su policija populiarus atlikėjas įsivėlė šių metų sausio pabaigoje. Tą kartą E. Dragūnas buvo sulaikytas už vairo neturėdamas teisės vairuoti.

Žinomą vyrą sulaikiusių policijos pareigūnų teigimu, vairuojantį E. Dragūną jie pastebėjo apie 16:30 val ir žinodami, kad jis neturi teisės vairuoti, pradėjo vytis. Kadangi pareigūnams teko apsukti automobilį, E. Dragūnas tiesiog paliko savo vairuojamą automobilį ir pabėgo.

Kiek vėliau atlikėjas grįžo su draugu ir pradėjo tikinti, kad vairavo ne jis, o bičiulis, nors pareigūnai aiškiai matė, kad prie vairo sėdėjo būtent dainininkas.

Primename, kad praėjusių metų vasarą Egidijui Dragūnui nuspręsta atimti teisę vairuoti metams ir skirti 300 eurų baudą.

Atlikėjas 2018 m. vasarą buvo sulaikytas kai važiavo Šilutės plentu ir vairavo kabrioletą. Šaltiniai tuomet tvirtino, kad tąkart jam buvo nustatytas 0,71 (kitų šaltinių teigimu, alkotesteris parodė 0,78 promiles) promilės girtumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (759)