Pati atlikėja apie tai atvirauti nėra linkusi ir teigė, jog ilgą laiką gyvenusi su žmogumi, kurį pažįsta visa Lietuva, dabar nori tai, kas brangiausia, pasilikti tik sau.

„Nenorėčiau apie tai kalbėti ir pasakoti, leiskite mėgautis gyvenimo teikiamomis dovanomis tyliai, nesidalijant detalėmis. Galiu pasakyti tik viena - esu laiminga“, – paklausta apie tai, ar nuotraukoje užfiksuotas naujasis jos mylimasis, DELFI sakė E. Sebrova.

Nidoje darytose nuotraukose pora leidžia laiką laive ir pamačius jas tikrai nepasakytum, kad jiedu su žaviu napažįstamuoju – tik bičiuliai.

Įvertinkite patys:

E. Sebrova išgarsėjo kaip E. Dragūno mylimoji ir grupės SEL vokalistė. Vėliau pora susižadėjo, tačiau vestuvės taip ir neįvyko - po 8 metus trukusių santykių jiedu pasuko skirtingais keliais.

Po skyrybų Eleonora tęsia atlikėjos karjerą, dirba su pasaulinio garso prodiuseriais ir, kaip pati pasakojo, turi didžiulių planų. Šių metų kovą jį pristatė prabanga tviskantį Marbeloje filmuotą vaizdo klipą.

„Dabar, kai žiūriu tą klipą, matau praeitą savo etapą. Tą Eleonorą, kuri dar sunkiai kvėpavo po visų perversmų gyvenime. Bet paliksiu jį įvertinti gerbėjams, gal čia tik aš taip jaučiuosi į jį žiūrėdama. Manau, kad kūryba negali būti beprasmė. Man dainos yra būdas kalbėti, kaip ir daugeliui atlikėjų. Skiriasi tik tai, kiek pasakai. Kartais daug, kartais vieną mintį. Tuomet, kai ši daina buvo dar kūrybinėje stadijoje, buvau sudėtingoje situacijoje: tiek emociškai, tiek karjeros prasme. Buvo tikrai sunkus metas su daug iššūkių, kliūčių ir slogių nuotaikų. Bet buvo žmonės šalia, kurie sakė – Eleonora, nepasiduok. Aš pati sau tai kartojau, ir kartojau, ir kartojau. Ir daina apie tai, kad nesvarbu, kas bebūtų, negalima pasiduoti“, – pristatydama dainą ir vaizdo klipą pasakojo atlikėja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)