Produktai pudingui su čija (ispaninio šalavijo) sėklomis:

400 g riebios grietinės, 6 šaukštai ispaninio šalavijo sėklų, 2 šaukštai vanilės ekstrakto, 4 šaukšteliai medaus, 300 g aviečių, 20 lašų gryno stevijos ekstrakto, truputis jūros druskos.

Papuošimui:

Saujelė kokoso arba migdolų drožlių, švariai nuplauto apelsino patarkuotos žievelės.

Kaip gaminti:

Sumaišykite grietinę su ispaninio šalavijo sėklomis, vanilės ekstraktu, medumi, avietėmis (saują palikite papuošimui) ir druska iki vientisos masės. Įlašinkite stevijos ekstrakto, jokiu būdu nepadauginkite, nes stevija labai saldi.

Šį pudingą mažiausiai keturioms valandoms įdėkite į šaldytuvą sustingti, bet geriausia palaikyti šaldytuve per visą naktį.

Padalinkite pudingą į keturias porcijas, papuoškite avietėmis, migdolų ar kokoso drožlėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)