Jos nuogąstavimai apėmė „karštų merginų" pasirodymus, nesuasmenintas festivalių patirtis, tinkamas vienam procentui jo dalyvių, produktus pardavinėjančius influencerius ir kompanijas ir iš esmės viską, kas prieštarauja pirminiams festivalio tikslams – lygybei ir priešinimuisi komercializacijai, rašo wmagazine.com.

M. Goodell pažadėjo, kad bus pokyčių, bet, suprantama, jos pareiškimas nereiškė draudimo turtingiems žmonėms, modeliams ir influenceriams dalyvauti festivalyje. Suprantama, jie tikrai nepraleido neseniai pasibaigusio 2019-ųjų „Burning Man".

Šiemet čia pasirodė visi: nuo Paris Hilton iki moters, kuri yra 16-oji eilėje į Monako sostą. Kaip atkreipia dėmesį „Vanity Fair", čia pasirodė ir verslininkas, milijardierius, didžiausios apribotos rizikos fondus valdančios kompanijos „Bridgewater Associates" įkūrėjas ir savininkas Ray Dalio.

Ar žinomų žmonių pasirodymas buvo susijęs su produktų pardavimu? Štai, pavyzdžiui, Diplo atvyko privačiu lėktuvu su vištienos restoranų tinklo „Popeyes" logotipu ir, galima numanyti, pilnais krepšeliais vištienos sumuštinių.

Profesionali renginių dalyvė Paris Hilton nemenkai padirbėjo, iš festivalio vaizdų rengdama animuotą medžiagą socialiniams tinklams. Suabejojusiems, ar P. Hilton apskritai buvo apsilankiusi festivalyje, ar tik pasitelkė į pagalbą „Photoshop", reikėtų žvilgtelėti į Diplo „Instagram" paskyrą – čia ji pasirodo vaizdų redagavimo programomis neapdorotoje nuotraukoje.

Tuo tarpu Pauline Ducruet, princesės Stephanie duktė (ir Grace Kelly anūkė) po dykumą važinėjo apsivilkusi vaivorykštės spalvų balerinos sijonėlį.

Victoria's Secret" modelis Kelly Gale per visą savaitę pademonstravo ne vieną šiuo metu „Burning Man" vis populiarėjantį apdarą. Nevadoje smaginosi dar viena „Victoria's Secret" podiumo veteranė – Alexina Graham.

Didžėjus Diplo atvyko privačiu lėktuvu su Popeye" logotipu, tuo pačiu primindamas, kad vištienos restoranų tinklo būstinė dabar yra Majamyje, kur žmonės galvoja, kad didžėjai ir privatūs lėktuvai yra egzistencijos esmė. Vėliau Diplo pramogavo drauge su P. Hilton.

Šiemet neplanuojama rengti „Victora's Secret" pasirodymo, tad „Victora's Secret" angelai Georgia Fowler ir Poppy Delevingne taip pat galėjo laisvai išskleisti sparnus. Todėl nestebina, kad festivalyje, lydima kito modelio Poppy Delevingne, pasirodė ir modelis Georgia Fowler.

70-metis milijardierius Ray Dalio, kurio turto vertė, kaip pranešama, yra 18,7 milijardo dolerių (17,1 milijardo eurų), festivalyje puikavosi visų vaivorykštės spalvų kailiniu paltu ir taip pat traukė visų dėmesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)