Sostinės rinkoje veikianti nekilnojamojo turto bendrovė „Omberg“ rugpjūtį pardavė 50 būstų – 39 proc. daugiau nei per tą patį ankstesnių metų laikotarpį. Bendras per aštuonis mėnesius parduotų butų ir kotedžų skaičius pasiekė 275 ir buvo 124 būstais arba daugiau nei 82 proc. didesnis už pernykštį.

Pasak Olgos Dainytės, „Omberg“ direktoriaus pavaduotojos, reikšmingos įtakos rezultatams turėjo ir bendrovės pasirinkta projektų strategija, apimanti „viskas įskaičiuota“ koncepciją. Kitaip tariant, siekis klientams pasiūlyti ne tam tikros kvadratūros būstą už mažiausią kainą, o komfortišką gyvenimą už prieinamą kainą.

Būtent ši koncepcija pritaikyta ir ketvirtąjame projekto „Grigalaukio dominija“ etape. Birželį paskelbus apie 150 suplanuotų naujų butų sostinės Pašilaičių mikrorajone, šiuo metu parduota apie 20 proc. jų. Per skirtingus šio projekto etapus bendrovė šiemet pardavė 173 butus ir skaičiuoja, kad tai – geriausiai parduodamas projektas rugpjūčio mėnesį Lietuvoje. Vertinant aštuonių mėnesių rezultatą, projektas pateko į antrą poziciją pagal pardavimus Lietuvoje.

Kaip sako O. Dainytė, pasiekti rezultatai skatina tolesnes investicijas į projektus ir jų koncepcijas, naujus sprendimus, klientų aptarnavimą ir „Omberg“ prekių ženklo žinomumą. Savo strategiją bendrovė grindžia trimis esminėmis kryptimis: siekiu klientų akimis įvertinti ir maksimaliai patobulinti projektų koncepcijas; klientų aptarnavimo standartu, orientuotu į jiems suteikiamas pridėtines vertes; būstus jau įsigijusių naujakurių garantiniu aptarnavimu, atsižvelgiant į jų poreikius ir glaudžiai bendradarbiaujant su skirtingomis administravimo įmonėmis.

„Dedame visas pastangas išlaikyti įgautą pagreitį ir taip judėti tikslų, kuriuos užsibrėžėme dar 2018-ųjų pradžioje, link. Kartu prognozuojame, kad konkurencijos prasme metų pabaiga bus labai dinamiška. Todėl stipriname komandą, esame numatę tolesnę nekilnojamojo turto projektų plėtrą, šiuo metu dairomės lokacijų naujiems ir intensyviai dirbame formuodami kitų metų portfelį“, – sako O. Dainytė.

Šiemet, palyginti su praėjusiais metais, investicijas į būsto projektus „Omberg“ planuoja padidinti 67 proc. – nuo 15 iki 25 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)