Geriausias išmanusis telefonas 2019-2020: „Huawei P30 Pro

EISA specialistus sužavėjo keturių kamerų derinys, padaręs dar vieną įspūdingą pažangą mobiliosios fotografijos srityje. Prasto apšvietimo sąlygose nufotografuotos nuotraukos yra geriausios, kurias šiuo metu galite gauti iš išmaniojo telefono, o ypač platus objektyvas, portreto režimas ir periskopinis 5x teleobjektyvas pranoksta bet kurį iš konkurentų.

„P30 Pro“ ekspertams taip pat padarė įspūdį patrauklia vandeniui atsparia konstrukcija, puikiu ekranu, greitu pirštų atspaudų skaitytuvu, įtaisytu po ekranu, ir puikiu tarnavimo laiku akumuliatoriaus, kuris palaiko belaidį įkrovimą. Su neapdoroto formato (RAW) nuotraukų įrašymu ir iki 512 GB atminties „Huawei P30 Pro“ yra puikus kompanionas fotografijos mėgėjams.

Geriausias pažangus išmanusis telefonas 2019-2020: „OnePlus 7 Pro

EISA sudarančių leidinių žurnalistai pabrėžia, kad „OnePlus 7 Pro“ sukurtas naudojant tik moderniausią aparatinę įrangą ir todėl nusipelno pažangiausio išmanioji telefono titulo. Aštuonių branduolių „Qualcomm Snapdragon 855“ mikroschemų rinkinys kartu su iki 12 GB operatyviosios ir iki 256 GB vidinės atminties užtikrina neprilygstamą našumą, o triguba užpakalinė kamera – su fiksuotu 48 megapikselių objektyvu, 8 MP telefoto su trigubu priartinimu ir 16 MP itin plataus kampo objektyvas suteikia įspūdingas nuotraukas. Ieškantys aukščiausios kokybės asmenukių taip pat neliks nusivylę dėka 16 megapikselių iškylančiosios kameros, esančios telefono priekinėje dalyje. 88,1% ekrano ir korpuso santykis parodo, kaip naujovės gali būti pritaikytos praktiškiausiame korpuse.

OnePlus 7 Pro

Geriausias kainos ir kokybės santykis 2019-2020: „Xiaomi Redmi Note 7“

Pasak EISA atstovų, „Xiaomi Redmi Note 7“ surinkimas yra vertas flagmano vardo. Ekspertai taip pat giria kinų gaminį už puikią 48 megapikselių galinę kamerą su papildomu 5 megapikselių gylio jutikliu, skirtu „bokeh“ efektams, taip pat „Qualcomm“ „Snapdragon 660“ mikroschemų rinkinį, sujungtą su 4 GB RAM ir 64 GB integruotos saugyklos. Todėl EISA paskelbė šį modelį turinčiu geriausią kainos ir kokybės santykį tarp išmaniųjų telefonų. Jo 4000 mAh baterija palaiko greito įkrovimo „Quick Charge 4“ technologiją. Tiek telefono priekis, tiek galas yra apsaugoti „Gorilla Glass 5“ stiklu, o jo vartotojo sąsaja veikia gerai. Telefonui netrūksta ir jungiamumo galimybių: USB-C, 3,5 mm garso jungtis, IR siųstuvas ir FM radijo imtuvas. Trumpai tariant, „Xiaomi Redmi Note 7“ nustato naują biudžetinio įrenginio standartą.

Xiaomi Redmi Note 7

Geriausios ausinės 2019-2020: „JBL Rreflect Flow“

EISA komisijai patiko tai, kad kad šios miniatiūrinės ausinės beveik pasislepia ausyje ir veikia be laidų. „JBL Reflect Flow“ buvo sukurtos kūno rengybos entuziastams, norintiems pasimėgauti epiniu garsu iš ausinių be laidų. Patentuota „FreeBit“ ergonomika, lengvas prisijungimas prie „Google“ ir „Siri“, IPX7 atsparumas vandeniui ir daugiau nei 30 valandų atkūrimo laiko – „JBL Reflect Flow“ yra puikus pasirinkimas besitreniruojantiems.

Geriausios triukšmą slopinančios ausinės 2019-2020: „Sony WH-1000XM3“

Naujos ir patobulintos konstrukcijos „Sony“ triukšmą slolpinančios ausinės WH-1000XM3 puikiai tinka įvairių formų galvoms ir todėl galite būti tikri, kad visuomet jausitės patogiai. Išskirtinė triukšmą slopinanti daugiapakopė technologija suteikia puikių muzikos atkūrimą. Reguliuoti garsą ir dainas pasirinkti iš grojaraščio lengva naudojant jutiklinę dalį, esančią dešinėje ausies pusėje, o papildomas funkcijas galite suasmeninti naudodami „Sony Headphones Connect“ programėlę. Vieno įkrovimo pakanka apie 30 valandų, o greitas dešimties minučių papildymas suteiks jums penkias valandas klausymo. „WH-1000XM3“ parduodamos kartu su nešiojimo maišeliu, įkrovimo laidu, ausinių kabeliu ir lėktuvo adapteriu.

Geriausios nebrangios triukšmą slopinančios ausinės 2019-2020: „JBL LIVE 650BTNC“

Tarp triukšmą slopinančių ausinių „JBL LIVE 650BTNC“ niekas neprilygsta kokybės ir kainos santykiu. Čia yra ne tik harmoningas ir gerai subalansuotas garsas, bet ir „Bluetooth 4.2“, kurio dėka galima lengviau pasiekti šaltinius. Įjungus triukšmo slopinimo funkciją, kurio trūksta daugeliui konkurentų, garso kokybė šiek tiek prastėja. „JBL LIVE 650BTNC“ gaminamos trijų spalvų, o galvos lanko ir ausų pagalvėms naudojamos pažangios medžiagos. Kai akumuliatorius yra visiškai įkrautas, galėsite mėgautis 30 valandų be ANC ir 20 valandų naudodamiesi triukšmo slopinimu. Jei baterija išsikraus, tiesiog įjunkite komplekte pridedamą 120 cm laidą ir pradėkite klausytis iš naujo. Be to, tiesiog bakstelėję ausines galite įjungti „Google“ balso asistentą arba „Amazon Alexa“ skambučiams su laisvų rankų įranga.

Geriausia elektrinė transporto priemonė 2019-2020: „Xiaomi Mi Scooter Pro“

Populiariojo „Xiaomi Electric“ motorolerio Pro versija siūlo puikią surinkimo kokybę, aliuminio konstrukciją ir 45 km nuotolį 474 vatų akumuliatoriaus dėka. Naujame ekrane rodomas greitis, akumuliatoriaus talpa, jungiamumas ir važiavimo režimas, į kurį įeina „Sport“ nuostata su maksimalia galia (didžiausias greitis – 25km/h), įprastas ir ECO vairavimo režimas. Įspūdingų funkcijų sąrašą papildo sistema KERS, skirta akumuliatoriams įkrauti važiuojant, e-ABS stabdžių sistema, galingas LED žibintas bei IP54 atsparumas dulkėms ir vandens purslams. Ir paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas – vos 14,2 kg sveriantis kompaktiškas „Mi Electric Scooter Pro“ yra pakankamai lengvas nešioti.

Geriausias gyvenimo būdo išmanusis telefonas 2019-2020: „Honor 20 Pro“

„Honor 20 Pro“ EISA specialistus nustebino įmantri 3D gradiento stiklo apdaila su aliuminio rėmu ir puiki 4000 mAh baterija – viskas optimizuota reikliausiems vartotojams. Keturgubas fotoaparatas leidžia užfiksuoti nepamirštamas nuotraukas, nes 48 megapikselių jutiklis daro nuostabius naktinius kadrus, 8 MP jutiklis skirtas fotografuoti telefoto vaizdus, 15 MP modulis fiksuoja plačius vaizdus su aukšta detalizacija, o 2 megapikselių jutiklis tinka makro režimui. „Honor 20 Pro“, siūlantis visas flagmanų lygio funkcijas už priimtiną kainą, neabejotinai patiks ieškantiems pažangaus, lankstaus ir stilingo išmaniojo telefono.

Geriausias mobilusis garsiakalbis 2019-2020: „LG XBOOM Go PK7“

Sukurtas bendradarbiaujant su istoriniu britų hi-fi gamintoju ir didelės raiškos garso pradininku „Meridian Audio“, „LG XBOOM Go PK7“ naudoja didelio našumo aptX HD kodeką ir gali pasigirti dviem žemų dažnių garsiakalbiais (ir dviem pasyviniais radiatoriais) bei dviem įprastais garsiakalbiais. 40 W galios dėka jo garsas yra stiprus ir turtingas žemais dažniais. Nepaisant to, jis sugeba skleisti vokalą nepaprastai aiškiai ir skaidriai. „XBOOM Go PK7“ taip pat yra puikus „vakarėlių kūrėjas“ dėl pritaikomų daugiaspalvių šviesų, atsparumo purslams ir dulkėms IPX5 sertifikavimo ir didžiulės įmontuotos baterijos, leidžiančios muzikai groti net 22 valandas be pakartotinio įkrovimo.

Geriausias vakarėlių garsiakalbis 2019-2020: „JBL PartyBox 100“

Nesvarbu, ar atsipalaiduojate namuose, ar vakarojate naktį, mėgaukitės svaiginančiu garsu visą dieną naudodamiesi „JBL PartyBox 100“. Ir jei norite savo muziką pakelti į kitą lygį, tiesiog prijunkite du šiuos nešiojamus „Bluetooth“ garsiakalbius ir mėgaukitės nenutrūkstančiu garsu. Tvirtame korpuse galima rasti 2500mAh bateriją, leidžiančią atkurti muziką 12 valandų, o „BassBoost“ režimas suteikia galingus žemus dažnius. Ir nepamirškite, kad galite prijungti gitarą ar mikrofoną, jei norite, kad gyvi atlikėjai grotų jūsų vakarėlyje. Visa tai kartu su pasirenkamais mirksinčiais šviesos efektais garantuoja, kad „JBL PartyBox 100“ leis sukurti linksmą šventę.

Geriausios įstatomos ausinės 2019-2020: „OnePlus Bullets Wireless 2“

Ergonomiškos ir lengvos šios belaidės ausinės turi viską, ko galite tikėtis iš aukščiausios kokybės produkto. Saldus aukštas ir sodrus žemas garsas yra malonus dėl ausinių įrangos ir tvarkyklių, o „aptX HD Bluetooth“ palaikymas įgalina 24 bitų muzikos perdavimą belaidžiu ryšiu. Kompanijos „Warp Charge“ technologija suteikia jums galimybę klausytis muzikos dešimt valandų įkrovimui skyrus vos dešimt minučių, o „Magnetinio valdymo“ funkcija leidžia pristabdyti muziką suglaudus ausines. Atskirkite jas ir muzika vėl bus paleista.