Reperio atstovas teisininkas Markas Vincentas Kaplanas žurnalistams sakė, kad incidentas įvyko rugpjūčio 24 dienos vakarą, kai Seanas Prestonas ir jo dvylikametis brolis Jaydenas Jamesas kartu su motina viešėjo senelio namuose.

B. Spears atstovai kol kas į PEOPLE prašymus pakomentuoti situaciją nesureagavo. Nepavyko pakalbinti ir paties Jamie.

„Britney su sūnumis lankantis pas tėvą, kilo konfliktas, kuris baigėsi fiziniu smurtu, viską matė Jaydenas. Britney pasielgė teisingai – ji skubiai su vaikais išvyko, tačiau berniukai vis tiek patyrė sukrėtimą“, – teigia M. C. Kaplanas.

„The Blast“ skelbia, kad Jamie „agresyviai papurtė“ Seaną, prieš tai išlaužęs miegamojo duris, kur buvo jaunuolis.

Kitą dieną dėl incidento kartu su tėvu 41 metų K. Federline‘u jis nuėjo į policiją ir parašė pareiškimą, jie norėjo gauti vaikų apsaugą reglamentuojantį orderį. Advokato teigimu, šeima nusprendė į teismą „dėl smurto artimoje aplinkoje nesikreipti“ – buvo informuoti B. Spears teisininkai, ir šeima viliasi viską išspręsti taikiai.


Be to, šis incidentas paskatino K. Federline‘ą ir jo advokatą rugpjūčio 28 dieną pateikti dokumentus dėl vaikų globos susitarimo, kuris šiuo metu globą po lygiai paskirstė abiem tėvams.

Dabar M. V. Kaplanas sako, kad K. Federline‘as oficialiai nori 90 proc. vaikų globos, B. Spears palikdamas tik 10 proc. Anot advokato, neoficialiai toks susitarimas galioja „jau beveik metus“.

Nors kai kurie šaltiniai ir teigia, kad naujasis globos susitarimas užtikrina B. Spears neprižiūrimų vizitų teisę, M. V. Kaplanas sako, jog tai netiesa.

„Globa ir toliau išlieka griežtai prižiūrima“, – pareiškė teisininkas.

Kad ir kas nutiko B. Spears tėvo namuose, advokatas sako, kad šiuo metu tiek K. Federline‘as, tiek jo sūnūs „jaučiasi gerai“.

„Kevinui labai svarbu, kad vaikai, nepriklausomai nuo to, kas nutiko, su motina ir toliau palaiko artimus ir prasmingus ryšius“, – pridūrė advokatas.

Yahoo.com praneša, kad vaikų globos sąlygos jau pakeistos - berniukų tėvui atiteko 70 proc. globos laiko.

Neseniai atlikėjai B. Spears artimas šaltinis PEOPLE sakė, kad šiuo metu dainininkė po sunkios 2019 metų pradžios, kai teko praleisti laiko klinikoje, jaučiasi geriau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją