Penkiasdešimtmetė aktorė filme vaidina striptizo klubo savininkę Ramoną, šoko judesių mokančią naują darbuotoją Destiny (kurią vaidina Constance Wu).

Filmo anonse matoma, kaip Ramona savo mokinei demonstruoja šokio aplink stulpą subtilybes. Destiny neslepia susižavėjimo, ką ant stulpo išdarinėja Ramona: dievulėliau.

Ramona jaunąją mokinę moko ne tik suktis aplink stulpą, bet ir išreiškia viltį, kad ji išmoks išsilaikyti ore ir tarsi sustingti.

„Man nepavyks“, – nesutinka Destiny.
„Pavyks, neturi kito pasirinkimo. Turi reikiamų raumenų. Visos merginos turi“, – sako J. Lopez vaidinama Ramona.

J. Lopez „Variety“ naujausiame interviu atskleidė, jog vienu metu vos per plauką neatsisakė šio vaidmens.

„Darbai turėjo prasidėti praeitą vasarą, tuo metu turėjau labai daug darbo. Jau norėjau sakyti, kad noriu leisti laiką namuose su vaikais ir Alexu, o ne filmavimo aikštelėje.

Laimei ir visų J. Lopez gerbėjų džiaugsmui, filmo režisierei Lorene Scafariai visgi pavyko įtikinti J. Lopez nesitraukti iš projekto, nors darbus ir teko nukelti. Priimti sudėtingus su karjera susijusius iššūkius – kasdienybė, prie kurios J. Lopez bėgant metams teigia galiausiai įpratusi.

„Manau, kad esu įpratusi būti viršininkė. Žinau, kad garsiai tai skamba galbūt kiek ir keistai“, – teigia J. Lopez ir pridūrė galinti būti „labai griežta“, tačiau „nemėgsta kelti balso“.

„Esu griežta. Manau, kad žmonės kiek bijo mane nuvilti, nes labai nuliūstu, tampu tyli. Taip pat esu nepermaldaujama. Ir neturiu griežtų darbo valandų“, – apie save pasakoja J. Lopez.

Tiesą sakant, dienomis, kai gali sau leisti tokią prabangą nesilaikyti dienotvarkės, dainininkė ir aktorė mėgsta nemiegoti iki paryčių, o tada lovoje vartyti iki pietų.

„Toks grafikas man labai tinka“, – šypsosi ji.

Filme „Hustlers“ taip pat vaidina Lili Reinhart, Keke Palmer, Lizoo, Cardi B ir Julia Stiles.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)