Filmo „Ad Astra“ peržiūrai aktorė pasirinko daugiau nei norėta parodžiusią gėlių rašto suknelę, kurios autorius – mados kūrėjas iš Prancūzijos Christophe‘as Guillarme‘as. Suknelė išsiskyrė itin gilia iškirpte ir labai drąsiu skeltuku priekyje – būtent jis iš padarė gražuolei meškos paslaugą ir atskleidė žymiai daugiau, nei ji ketino.

Laimei, sprendžiant iš nuotraukų ir filmuotos medžiagos, pati F. Abraham suknelės jai iškrėsto pokšto nesureikšmino ir neprarado savitvardos bei gero ūpo. Penktadienį aktorė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino nuotraukomis iš premjeros ir padėkojo suknelės dizaineriui bei juvelyrinių dirbinių prekės ženklui „Kollectin“.

„Jums tikrai patiks filmas #adastra! Nuostabus filmams tėvams ir sūnums, visiems, kurie domisi NASA ir gyvenimo prasme“, – prie nuotraukos, kuriai pozavo ant raudonojo kilimo, parašė aktorė.

„Man kaip aktorei, scenaristei ir režisierei jis labai patiko. Galbūt geriausias visame festivalyje. Laukiu nesulaukiu, kada pristatysiu savo naujausią darbą. Buvo labai smagu susitikti su tiek savo gerbėjų čia, Italijoje, Venecijoje. Labai didžiuojuosi galėdama puoštis savo naujos papuošalų linijos papuošalais, kurie prekyboje pasirodys jau rugsėjo 16 dieną“, – pridūrė gražuolė.

„Ad Astra“ – naujausias aktoriaus ir režisieriaus Brado Pitto darbas, kuriame jis vaidina astronautą Roy McBride‘ą. Jis leidžiasi į pavojingą misiją kosmose, norėdamas išgelbėti Žemę, ir surasti seniai dingusį astronautą tėvą, kurį juostoje įkūnija Tommy Lee Jonesas.

Realybės šou „The Teen Mom“ žvaigždė F. Abraham, palikusi MTV frančizę 2017 metais, naujų projektų nestokoja. Kovą ji pranešė apie savo naują darbą – žurnale „Penthouse“ ji ėmėsi knygų kritikės vaidmens. Žurnalo atstovai sako, kad bendradarbiauti nusprendė norėdami savo skaitytojams pasiūlyti naują požiūrį į feministinės literatūros klasiką ir pasižiūrėti, kaip kiek jis aktualus šiuolaikinei amerikietei.

Savo pirmame straipsnyje F. Abraham aptarė Joan Didion 1968 metų knygą „Slouching Towards Bethlehem“, kurią kaip reikiant sukritikavo.

„Jeigu norite sužinoti, ko neturėtų daryti rašytojas, tai tiesiog idealiai tam tinkanti knyga. Ji šokinėja laike, dažniausiai be jokio reikalo. Tai, kad nėra linijinės struktūros, mane kaip reikiant glumina. Netgi buvau susimąsčiusi, ar autorė bent kiek stengėsi, rašydama šią nesąmonę“, – pareiškė buvusi realybės šou žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)