Avinas

Gerą nuotaiką ir pozityvų nusiteikimą išlaikysite iki rugsėjo vidurio. Tai laikas, kai galima išplėsti savo įtaką, todėl pirmiausia dėmesį skirkite kūrybai bei kitoms naujovėms. Investuokite atsargiai, o antroje mėnesio pusėje apskritai susilaikykite, ypač kai tai pataria kiti – jūsų nuomonė bus kitokia. Nurimkite, keliant sumaištį rezultatas bus menkai prognozuojamas, o konfliktų padariniai dar ilgai primins apie save.

Jautis

Norėsis atostogauti ir toliau – gera nuotaika neblėsta. Ir visai nesvarbu, kad tenka darbuotis – viskas einasi lengvai ir sklandžiai. Visi šį mėnesį atlikti veiksmai turės gerą išliekamąjį pobūdį, tačiau geriausias pirmoje mėnesio pusėje. Investuokite, kurkite planus, organizuokite projektus, siekite to, ko dar niekad nedrįsote... Tačiau įsiplieskusi nauja aistra suformuos naują likimą, todėl šioje srityje nusileiskite ant žemės.

Dvyniai

Aplink save jausite didelę įtampą, tačiau nervintis dėl to nereikia – antroje mėnesio pusėje ji sumažės, o pabaigoje ir visai išnyks. Šiuo metu geriausia plaukti pasroviui ar tiesiog kažkiek pasislėpti nuo aplinkinių. Šeimoje atsiradusius nesklandumus lengviau ištversite turėdamas daugiau rutininės veiklos, tad aukokitės vardan šeimos, dirbkite viršvalandžius. Šiuo laikotarpiu užmegzti nauji ryšiai iširs, o neiširę ir toliau neš savo sunkumus. Čia geriau nesiaukoti.

Vėžys, liūtas, mergelė


Vėžys

Savaitę ar dvi – malonus atokvėpis, leidžiantis atsigauti, pasikrauti energija ar tiesiog įspūdingiau praleisti laiką. Didelių rezultatų vargu ar galima tikėtis, tačiau darbai, atlikti pirmojoje mėnesio pusėje, garantuotai suformuos stabilumą tiek darbiniame, tiek asmeniniame gyvenime. Geras laikas pirštis, tuoktis, sudaryti sandorius. Antroje mėnesio pusėje išlaidų padaugės, ypač beatodairiškai renkantis prabangą...

Liūtas

Ramu ir gera, niekur nereikia skubėti, niekas nevaiko, galima plaukti pasroviui, o tai, ko nepadarei, greičiausiai, ir nereikalinga. Tai vidinės harmonijos metas, leidžiantis susivokti, kur aš ir ką čia veikiu... Antroje mėnesio pusėje net ir mažiausi judesiai atneš puikius rezultatus, tad nauji projektai, planai, idėjos įgaus galingus sparnus. Susituokę tuo metu gyvenime turės daug laimingų akimirkų...

Mergelė

Visas rugsėjis bus pažymėtas gausiais nuotykiais, adrenalino gausa, tačiau malonesnė bus pirma mėnesio pusė, kai jausmai veršis per kraštus. Tai laikotarpis, kai norisi gyventi, atrodo, jog gimsti iš naujo. Tačiau atsargiai – naujos, šiuo metu susiformavusios beatodairiškos idėjos turės tik trumpą galiojimo laiką, tad praėjus šiam laikotarpiui išmeskite jas iš galvos. Ir priešingai, kilusias idėjas realizavę iš karto pereisite į naują gyvenimo lygmenį...

Svarstyklės, skorpionas, šaulys


Svarstyklės

Šiuo laikotarpiu sėkmės turėsite daugiau nei įprastai, tačiau lemties bandyti nereikia. Antroje mėnesio jos bus dar daugiau, tai suprojektavę viziją, galite ją realizuoti – jūsų mintys bus švarios bei konkrečios, tad verta imtis veiksmų. Jus trauks prie prabangaus gyvenimo, o tai susiję su didesnėmis išlaidomis. Verta susirasti rėmėjų savo projektams. Susituokę šiuo metu turės prabangesnį gyvenimą.

Skorpionas

Galite sustoti bėgti, skubėti – visą rugsėjį energija tekės švelniai ir subtiliai. Mėnesio pradžioje pajauskite, ko norite ir energija jums leis tai pasiekti. Tik nesidirginkite, išsimušite iš pusiausvyros, o tada reikės dirbti pačiam, bus sunkiau. Atostogaujantys patirs vidinės harmonijos jausmą, kai rodosi, jog turi viską ir nėra dėl ko jaudintis. Tai vidinė pilnatvė. Tokioje būsenoje viskas liejasi kaip iš gausybės rago. Ir vėlgi – pajauskite...

Šaulys

Šį mėnesį susidursite su sunkumais, į kuriuos jus įtrauks kiti, kurie savo ruožtu taip pat bus įtraukti kitų, tad pasaka be galo. Tiesiog galite nekreipti dėmesio į tai ir darbuotis toliau, taip įgaudamas daugiau patirties, arba užsiimkite tik tuo, ką galite atlikti be pastangų. Hmm... dažniausiai tai rutina. Į sunkias situacijas sureagavę asmeniškiau, pasirinksite konflikto kelią – teks pabūti kario kailyje, todėl ruoškitės praradimams...

Ožiaragis, vandenis, žuvys


Ožiaragis

Pareiga jus ir toliau spaudžia, kurią atlikti jums lengva, ir tai jums daugiau malonumas nei prievolė. Šiuo metu jūsų kūrybingumas ypač aukštas, tad imsitės naujų įsipareigojimų. Versle įdiegiamos naujovės, atnešančios daugiau pelno ar naudos, o asmeniniuose santykiuose vyraus malonus pragmatiškumas, leidžiantis susikurti komfortą aplink save. Verta investuoti ir į save tiek dvasiniu, tiek materialiu lygmeniu.

Vandenis

Visą mėnesį ramus plėtimasis, savo įtakos skleidimas. Atsiradę nauji partneriai bus vertingi – jie įneš kitokias idėjas, strategijas, kurias adaptuoti savo veikloje bus lengva antroje mėnesio pusėje. Vėl atsinaujins surambėję jausmai, tad šeimyninis ir asmeninis gyvenimas įgaus šiltumo, noru lepinti ir pasilepinti pačiam. Jūs net būsite pasirengęs organizuoti tai naujoviškai – kūrybinis potencialas atsiskleis, tik leiskite juo naudotis įspūdingiau.

Žuvys

Idilė bus sudrumsta, o konfliktai gali palikti gilius emocinius randus, ypač jei reaguosite asmeniškai. Dažniausiai konfliktą organizuosite pats, tai pačiam ir teks srėbti pasekmes. Šiuo metu patartina nesivelti į socialinius projektus, bendravimą. Labiau tinka būti vienumoje ar su savo mylimais žmonėmis. Venkite bet kokių naujų veiklų, o kilusias idėjas brandinkite ateičiai. Mėnesio pabaigoje viskas grįš į senas vėžes ir nuostabus gyvenimas tęsis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)