Pagal išankstinį FIBA sudarytą grafiką, vakar ir šiandien Donguano „Basketball Center“ arenoje visos keturios H grupės komandos – Lietuva, Kanada, Australija ir Senegalas – turėjo galimybę treniruotis po du kartus.

Rytais komandoms arenoje skiriama po 50 minučių, vakarais – dar po pusantros valandos. Penktadienį ir rytinį, ir vakarinį treniruočių laiką išnaudojo visos rinktinės, tačiau šeštadienio rytą komandų vadovai priėmė skirtingus sprendimus.

Kanados, Australijos ir Senegalo rinktinės nusprendė praleisti rytinę treniruotę arenoje – į ją išvyko vienintelė Lietuvos ekipa.

Tiesa, ir Dainiaus Adomaičio auklėtiniai salėje persistengti neturėtų. Žaidėjai atliks metimų serijas, norintiems kineziterapeutai atliks raumenų tempimus.

Pažymėtina, kad čempionato išvakarėse FIBA suplanuotas rytines treniruotes rinktinės atšaukinėjo masiškai.

Pavyzdžiui, A grupėje Penkine nesitreniruoti nusprendė Lenkija ir Venesuela, B grupėje Vuhane – Rusija ir Nigerija, D grupėje Fošane – Serbija ir Angola, o E grupėje Šanchajuje rytines pratybas atšaukė visi – amerikiečiai, turkai, čekai ir japonai.


Kitokia situacija Donguane bus šeštadienio popietę ir vakarą – kiekviena komanda turės po pusantros valandos trukmės pratybas, kurių pabaiga bus atvira žiniasklaidai. Iš karto po treniruočių bus rengiamos oficialios kiekvienos ekipos spaudos konferencijos. Iš lietuvių konferencijoje dalyvaus D. Adomaitis ir Domantas Sabonis.

Komandos treniruosis tokia tvarka: Kanada, Australija, Senegalas, Lietuva.

Mūsų rinktinės treniruotė vietos laiku prasidės 20.30 ir truks iki 22 val. – tuo metu Lietuvoje bus 17 val.

Pirmas čempionato rungtynes lietuviai žais jau rytoj, sekmadienį. Lietuvos laiku D. Adomaičio treniruojamos komandos mūšis su Senegalu prasidės 14.30 val.

FIBA  2019: H grupės rungtynių tvarkaraštis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)