„Divide“ turą atlikėjas pradėjo dar 2017-ųjų metų gegužę. Surengęs net 280 koncertų, tarp kurių buvo ir įspūdingas pasirodymas Glastonbury festivalyje, dainininkas pranešė gerbėjams ne pačią maloniausią žinią – daro pertrauką, tad bent pusantrų metų naujų kūrinių neskelbs ir pasirodymų nesurengs.

„Aš džiaugiuosi, kad esate drauge ir turą baigiame Ipsviče. Šis koncertas tikriausiai bus mano paskutinis ateinantiems 18-ai mėnesių“, – pasirodymo pabaigoje sakė dainininkas.

„Man sakė, kad per visą turą koncertavau net devyniems milijonams žmonių. Tai didžiausias turas. Ir tai buvo itin emocionali diena esantiems užkulisiuose“, – atviravo jis.

Galiausiai atlikėjas palygino turą su skyrybomis su mergina.
„Nors skamba keistai, bet tai buvo ilgas turas ir jo pabaiga primena man skyrybas su mergina, su kuria praleisti ne vieneri metai“, – vaizdingai išsireiškė atlikėjas.

2018-ais atlikėjas vedė mokyklos laikų meilę Cherry Seaborn. Tuo metu jis taip pat atviravo, kad jeigu sulauks šeimos pagausėjimo, veikiausiai bent trumpam stabdys karjerą ir kūrybinę veiklą.

„Mano muzikinės ambicijos smuks iki nulio vos tik susilauksime vaikų. Manau, tai visiškai suprantama, kad tuomet svarbiausia bus tapti geru tėvu“, – anksčiau yra teigęs jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)