Paskutinį – 9-ąjį albumą - „Rebelheart“ išleido prieš porą metų. Netrukus turėtų pasirodyti jubiliejinis dešimtasis. Po pustrečių metų legendinė grupė minės susikūrimo 30-etį - „Rebelheart” susikūrė 1992 metų vasario pabaigoje. Grupė pamažu ruošiasi grandioziniu koncertu paminėti šį jubiliejų.

Šią vasarą „Rebelheart“ surengė dukart daugiau koncertų, nei pernai. Po 15 metų pertraukos „Rebelheart“ pristato ir naują vaizdo klipą. Daina „Tik Sapnai“ buvo sukurta prieš pora metų, tačiau dabar kūrinys patobulintas, atnaujinta garso kokybė, aranžuotė, o prie naujo skambesio prisidėjo prodiuseriai Gintaras Reklaitis ir Andrius GlušakovasPushaz.

Klipas nufilmuotas gegužės pabaigoje dvejose lokacijose. Grupė kūrinį atlieka ant pramoninio pastato stogo, o apleistame sovietmečio restorane šokį atlieka Diana Vonžodaitė (Diana Wind) bei Modestas Stonkus. Premjerą grupės nariai drauge su Pauliumi Joniku pristatė DELFI TV studijoje.

„Esame labai patenkinti rezultatu. Mūsų ir režisieriaus Pauliaus Joniko nuomonės sutapo. Tiesa, buvo labai daug diskusijų, tačiau galutinis rezultatas mums labai patiko“, - teigia Darius Mickus.

„Klipu siekėme vizualizuoti dainą, jausmus, apdainuojamus joje, bei parodyti, jog „Rebelheart“ niekur nebuvo dingę, iš niekur nesugrįžo - jie gyvi, energingi, gražūs ir labiau nei bet kada nusiteikę savo muzika paliesti klausytojų širdis. Kokybiškas, gyvas muzikos atlikimas visada buvo ir yra svarbiausias „Rebelheart“ darbo principas. Todėl ir šioje dainoje pagrindinis dėmesys buvo skiriamas ne klipo spec.efektams, bet kokybiškam garso takeliui“, - teigia grupės nariai.

Daugiau apie vaizdo klipą ir dabartinį grupės gyvenimą bei planus - DELFI Premjera laidoje, kurią galite peržiūrėti straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)