Futbolininkas sekmadienį buvo pastebėtas einantis į viešbučio liftą su paslaptinga brunete po septynių valandų linksminimosi Vankuveryje, Kanadoje. Nuotraukas galite pamatyti ČIA.

Praėjus kelioms valandoms po to, kai pasirodė W. Rooney (33 m.) kompromituojančios nuotraukos, jo žmona Coleen (taip pat 33 m.) buvo pastebėta netoli jų namų Češyre esančioje parduotuvėje, be vestuvinio žiedo.

Po to moteris buvo pastebėta oro uoste, o žvaigždei artimi šaltiniai pranešė, kad pamačiusi laukinio vakarėlio nuotraukas Coleen įsiuto. Kol vyras linksminasi su „DC United“ komandos draugais, moteris Češyre rūpinasi keturiais jųdviejų sūnumis.

W. Rooney šiuo metu yra geriausias „DC United“ puolėjas. Šioje komandoje jis žais visą pagrindinės futbolo lygos sezoną, o po pereis į „Derby County“ futbolo klubą kaip žaidėjas/treneris.

Nuotraukose puolėjas užfiksuotas dviejuose naktiniuose klubuose, apkabinęs paslaptingą brunetę, o vėliau su ja kartu važiuojantis automobilyje.

Vėliau futbolo žvaigždė buvo pastebėta lipanti į viešbučio Vankuveryje (kur apsistojusi futbolo komanda) liftą, bet jau su kita moterimi, apsirengusia baltu sportiniu kostiumu.

C. Rooney jau ne kartą buvo nusiėmusi žiedą – kaskart po to, kai reikalaudavo, jog vyras vyktų į reabilitacijos kliniką ir nustotų gerti.

W. Rooney dviejuose naktiniuose klubuose siurbčiojo romą ir kolą, plepėjo su keliomis moterimis, o vėliau draugo bute mirko sūkurinėje vonioje.

Neseniai pasirodė pranešimai, kuriuose teigiama, jog keturių vaikų tėvas pasižadėjo nebegerti ir lankė terapiją, kuri jam turėjo padėti išlikti blaiviu ir išsaugoti santuoką, tačiau, akivaizdu, kad savo pažadus jis sulaužė.

Dėl piktnaudžiavimo alkoholiu futbolininkas ne kartą buvo pakliuvęs į nevienareikšmiškas situacijas – pavyzdžiui, pernai Vašingtono oro uoste jis buvo suimtas už svaiginimąsi viešoje vietoje. Kitą kartą jis buvo sustabdytas neblaivus, kai vairavo tą patį vakarą sutiktos nepažįstamos moters automobilį.

Pastarąjį kartą W. Rooney prisijungė prie komandos draugų vakarienei kavinėje 22:30, o po to linksminosi prestižiniame Britų Kolumbijos miesto rajone esančiame „Twelve West“ naktinio klubo VIP zonoje.

Šaltinis iš naktinio klubo pasakė leidiniui „The Sun“: „Jie linksminosi VIP zonoje, kuri yra netoli pakylų, ant kurių šoka dvi merginos. Iš šono tai buvo panašu į vaikinų vakarėlį, jie vartojo alkoholį ir kumščiavosi.“

„Wayne‘as kurį laiką buvo užsimaukšlinęs gobtuvą ir žiūrėjo į telefono ekraną, sėdėdamas ant sofos užsikėlęs kojas. Atrodė, kad jis nori išlikti nepastebėtas, tačiau kai kurie žmonės jį atpažino.“

Su žmona Coleen, kuri buvo jo vaikystės meilė, futbolininkas susituokęs jau 11 metų.


Vėliau puolėjas buvo pastebėtas plepantis su „apie dvidešimt kelerių metų gražuole“, mūvinčia juodas odines kelnes ir avinčia aukštakulnius.

Šaltinis pridūrė, kad atrodė, jog paslaptingoji nepažįstamoji žino, kas jis yra. Pora, esą, intensyviai kalbėjosi ilgą laiką.

„Akivaizdžiai matėsi, kad tai ne šiaip paplepėjimas su priėjusia sirgale. Ji glaudėsi prie jo ir kažką šnibždėjo jam į ausį, o jis vienu metu buvo apkabinęs ją per liemenį.“

„Kartu jie praleido daugiau nei valandą ir kažkiek šoko, nors ir nėjo į šokių aikštelę.“

W. Rooney vėliau buvo pastebėtas su komandos draugu Frédéricu Brillantu, einantys iš naktinio klubo su dviem brunetėmis ir blondine. Jie visi kartu įsėdo į limuziną, kuriuo, pranešama, nuvyko į kitą naktinį klubą, o iš ten nuvyko į barmeno butą pasilepinti sūkurinėje vonioje.

„MailOnline“ susisiekė su W. Rooney atstovais ir paprašė pakomentuoti situaciją.

Šaltinis pridūrė: „Jie tiesiog linksminosi, bet nebuvo nieko nepadoraus.“

Futbolininkai linksminosi iki aušros, o tada pakilo į 34-ą viešbučio „Hyatt Regency“ aukštą. Šiame viešbutyje apsistojusi visa jų komanda.

Po kelių valandų W. Rooney pastebėtas išeinantis iš viešbučio, apsirengęs klubo sportiniu kostiumu.

Kalbama, kad nepaisant begalės skandalų, į kuriuos pakliuvo garsusis puolėjas, – įskaitant neištikimybę, piktnaudžiavimą alkoholiu ir teisines problemas, – jo žmona Colleen vis dėlto tikisi , kad jiems pavyks viską pradėti iš naujo Anglijoje.

Keturių vaikų mamai, pranešama, pavyko organizuoti vyro grįžimą į Angliją, kuri ji tikisi su juo susilaukti penkto vaiko.

Colleen jau ne pirmą kartą buvo pastebėta viešumoje be vestuvinio žiedo – ji dažnai jį nusimauna, kai eina į sporto klubą.

Per Valentino dieną ji taip pat buvo pastebėta be vestuvinio žiedo, kai pikta ėjo iš nagų salono Vašingtono DC.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)