25-erių kaunietis praėjusią savaitę nuvykus į Seulą pasijuto taip prastai, kad praleido draugiškas rungtynes su Pietų Korėjos ir Angolos ekipomis.

Vietos ligoninėje atlikus tyrimus nustatyta, kad vienas rezultatyviausių rinktinės krepšininkų turi rimtesnių problemų nei paprastas apsinuodijimas, kurio neišvengė ir Domantas Sabonis.

„Pasitvirtino diagnozė, kad Mariui yra skrandžio uždegimas. Jis trunka 5-6 dienas. Vaistai, kuriuos jam skyrė mūsų gydytojai, yra geri, tereikia tęsti gydymą. Tikimės, jog rungtynėse su čekais jis jau grįš į rikiuotę, pažais kurį laiką“, – sekmadienį po pergalės prieš Angolą apie M. Grigonio būklę atsiliepė komandos vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis.

Per pirmas dvejas kontrolines rungtynes Seule M. Grigonis net nevažiavo į „Samsan World Sports Center“ areną.

Joje Kauno „Žalgirio“ atstovas prasimankštins pirmadienio vakarinėje treniruotėje, į kurią atvyko su kitais Lietuvos rinktinės žaidėjais.

Antradienį, nuo 12 val. Lietuvos laiku, lietuviai surengs generalinę repeticiją prieš planetos pirmenybes susitikdami su Čekija, kuri Seule taip pat pranoko Pietų Korėjos bei Angolos komandas.

Tuo baigsis daugiau nei mėnesį trukęs pasirengimas, ir D. Adomaitis paskelbs galutinę komandos sudėtį, kuri persikels į Donguaną.

Čempionatas Kinijoje startuos rugpjūčio 31 d., Lietuvos ekipa jį pradės H grupėje su Australija, Kanada ir Senegalu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)