Kaip rašoma pranešime spaudai, pristatydama savo naują kūrinį su vaizdo klipu „Ką man nori pasakyt“, Evgenya prisipažįsta, kad tai ne tik pirmoji lietuvių kalba parašyta, bet ir kol kas geriausia jos išleista daina.

„Šią dainą parašiau gana seniai ir po ilgo gulėjimo stalčiuje vėl ją atradau, – sako atlikėja. – „Ką man nori pasakyt“ yra itin jausminga ir dvelkia romantika, visiškai kitokia nei prieš tai mano išleistos dainos. Neslėpsiu, manau, kad tai geriausia mano iki šiol viešai pasirodžiusi daina“.

„Ką man nori pasakyt“ vaizdo klipas:

Evgenya atskleidžia, kad rudenį pasirodysiantį debiutinį albumą sudarys 12 dainų, jame bus galima išgirsti ir netikėtų muzikinių kolaboracijų su populiariais Lietuvos atlikėjais.

Dainininkė užsimena ir apie pirmąjį solinį koncertą, kuriam jau kurį laiką ruošiasi.

„Noriu sukurti nepamirštamą patirtį sau ir klausytojams. Kiekvienas kartas, kai lipu ant scenos man reiškia tikrai labai daug. Gan seniai svajoju apie solinį koncertą ir nekantrauju, kada galėsiu visus į jį pakviesti“, – atvirauja atlikėja.

Naująjį kūrinį, kaip ir visą solinį Evgenyos albumą, prodiusuoja jos gyvenimo ir muzikos partneris Asaf Yehuda, o vaizdo klipu pasirūpino talentingas vaizdų kūrėjas Vytautas Jašauskas, jau ne pirmą kartą atlikėjos kūrybai suteikiantis ir akiai malonų vaizdinį.

Per trumpą laiką su atlikėjos proveržiu tapusiu „Žinom tik mes“ ir kitais dienos šviesą išvydusiais singlais „Palikęs“ bei „Karšta“ asmeniniame „Youtube“ vaizdų svetainės kanale jau beveik milijonas peržiūrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)