„Su gimtadieniu, @blakelively“, – parašė 42-ejų metų amžiaus filmo „Deadpool“ žvaigždė ir pasidalijo keliomis anksčiau niekur neskelbtomis nuotraukomis, kuriose jo mylimoji neatrodo itin fotogeniškai.

Nuotraukas galite pamatyti čia:

Komiksų „Deadpool“ autorius Robas Liefieldas komentaruose pajuokavo: „Nėra blogų @blakelively nuotraukų, su gimtadieniu!“

Gegužės mėnesį, filmo „Pokemon detektyvas Pikachu“ („Pokemon Detective Pikachu“) premjeros Niujorke metu, 2012 m. susituokusi pora pranešė, kad laukiasi trečiojo vaikelio. Aktorė pasirodė vilkėdama geltoną suknelę, pabrėžusią suapvalėjusį pilvuką.

R. Reynoldsas ir B. Lively augina 4-erių metų amžiaus mergaitę James ir 2-ejų metų amžiaus dukrytę Inez.

Anksčiau R. Reynoldsas sakė „People“, kad su žmona stengiasi nedirbti vienu metu, tai yra jų raktas į sėkmingą šeimą ir gerų santykių išsaugojimą.

„Aš ir Blake vienu metu nesifilmuojame. Jei ji filmuotųsi, tarkime, Tailande, o aš – Vankuveryje, vienas kito praktiškai nematytume. Mes dirbame kaip komanda. Toks variantas tinka mums abiem. Būname su vaikais, būname kartu kaip šeima. O juk namai ten, kur šeima. Nesvarbu, kur kuriamas naujas filmas – Ispanijoje, Jutoje ar Niujorke, jei esame kartu, esame namuose“, – tvirtino aktorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)