„Sugalvojau apsikirpti spontaniškai, nes gyvenime ir taip daug pokyčių. Atsibodo tie ilgi plaukai, norėjosi kažko naujo. Todėl ir ryžausi tokiam drastiškam sprendimui. Juk mano gyvenime ir taip viskas labai pasikeitė, išsiskyriau su vyru, todėl tie plaukai tėra smulkmena. Plaukai nėra pagrindinis dalykas, kuris verčia viską keisti. Man gyvenimas pats viską pakeitė“,– DELFI pasakojo ji.

Moteris teigia niekada neturėjusi tokios šukuosenos, todėl sėdint kirpėjo kėdėje ją lankė įvairiausios mintys.

„Trumpų plaukų šukuosenos niekada neturėjau, tai pirmas kartas gyvenime. Labai keista dar vis negaliu priprasti. Bet jaučiuosi gerai su tokiais plaukais.

Besėdint kirpykloje buvo įvairių minčių, buvau susiėmusi ir už galvos, ir už veido, galvojau kas čia dabar bus. Bet plaukai atauga, todėl neverta dėl to per daug sukti galvos“, – sakė Vasha.

Didžiausią dėmesį skiria dukrai

Moteris augina mažylę Adriją, kuri rugsėjį keliaus į darželį. Tuomet moteris žada imtis darbinės veiklos, kuri ne visuomet bus susijusi su muzika.

„Šiuo metu didelį dėmesį skiriu dukrai, auginu Adriją, tą tikriausiai darysiu visą gyvenimą. Bet vaikas rudenį eis į darželį, todėl planuoju dirbti, daugiau suktis muzikinėje veikloje, atgaivinti šią sritį.

Darbo norėčiau nesusijusio su muzika. Noriu turėti normalų darbą, kaip visi normalūs žmonės. Gana čia vaidinti, kad gyvename labai gerai nieko neveikdami. Taip nebūna.

Mane domina grožio sritis, bet esu pasiruošusi dirbti bet kokį darbą. Galiu keltis kaip visi normalūs žmonės anksti ryte, eiti į darbą ir grįžti vakare“, – sakė moteris.

Nors Gabrielės galvoje sukasi mintys apie darbus, artimiausioje ateityje jos laukia ir maloni išvyka į saulėtą Siciliją.

„Artimiausiu metu savaitei vyksiu į Siciliją. Ten bus draugės vestuvės, dar pora dienų ten paatostogausiu. Daugiau didelių planų neturiu, nes vaikas pradės eiti į darželį, atsiras gyvenimo rutina stabilesnė, kažkaip reikės mokytis gyventi turint normalią rutiną“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)