Kino studijos „Warner Bros. Pictures“ ir „Village Roadshow Pictures“ prodiusuos ir visame pasaulyje platins filmą, rašoma variety.com.

„Warner Bros. Picture Group“ pirmininkas Toby Emmerichas apie tai pranešė antradienį: „Labai džiaugiamės, kad kursime filmą „Matrica“ su Lana Wachovski. Lana nuostabi, išskirtinė, originali filmų kūrėja, džiaugiamės, kad ji rašys scenarijų, režisuos ir prodiusuos naują skyrių „Matricos“ visatoje.“
Filmo scenarijų kartu su L. Wachowski rašė Aleksandras Hemonas ir Davidas Mitchellas.

Šaltinių teigimu, ketvirtą „Matricos“ dalį pradės filmuoti 2020 m. pradžioje.

„Warner Bros.“ jau kelerius metus ieškojo būdų, kaip imtis ketvirto „Matricos“ filmo kūrimo, tačiau projektą stabdė kai kurios sąlygos dėl prodiusavimo teisių. Vis tik pastaraisiais mėnesiais pavyko rasti išeitį, be to, buvo užbaigtas filmo scenarijus.

Kol kas neskelbiama siužeto detalių ir nežinoma, kas įkūnys Morfijų, kurį ankstesniuose filmuose vaidino Laurence‘as Fishburne‘as. Kai kurių šaltinių teigimu, tikėtina, kad šis vaidmuo atiteks jaunesniam aktoriui.

Trys filmai – „Matrica“, „Matrica. Perkrauta“ ir „Matrica. Revoliucijos“ – už parduotus bilietus visame pasaulyje surinko 1,6 mlrd. dolerių. Scenarijus šiems trims filmams rašė ir juos režisavo Lana ir jos sesuo – Lilly Wachowski, juose vaidino Keanu Reevesas ir Carrie Anne Moss.

„Daugelis idėjų apie mūsų realybę, kurias mes su Lilli nagrinėjome prieš 20 metų, dabar yra dar aktualesnės. Labai džiaugiuosi, kad šie veikėjai sugrįžo į mano gyvenimą, ir esu dėkinga už progą dirbti su nuostabiais savo draugais“, – sakė Lana.

Šiemet sukanka 20 metų nuo pirmo „Matricos“ filmo sukūrimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)