Kiekviena laiko rankoje lūpų formos kvepalų buteliuką. Sukurti trys aromatai, kurių buteliukus skiria spalvos – raudonos, rožinės ir natūralios spalvos lūpų formos buteliukuose.

Kylie Jenner ir Kim Kardashian (38 m.) skelbė socialinėje žiniasklaidoje apie judviejų bendradarbiavimą.

„Ji seniai kvepinasi mano kvepalais, šis projektas – išskirtinis, žinau, kaip jai patinka (reklamos kūrimo) procesas, – parašė Kim instagrame apie savo milijardierę seserį ir naujausią kvepalų reklaminę kampaniją. – Buvo sunku išrinkti vieną mėgstamą jos kvapą, todėl apsiribojome iki trijų jos mėgstamiausių.“

Deja, žmonės daugiausia kalbėjo ne apie kvepalus. Vos Kim išpublikavo nuotraukas, gerbėjai pastebėjo, kad kairė Kim pėda atrodo lyg būtų su šešiais pirštais. Šis faktas sukėlė juoką, nes tai jau ne pirmas kartas, kai jų nuotraukose pasitaiko korektūros klaidų.

„Kodėl tu su šešiais pirštais?“ – parašė vienas sekėjas komentare.

Kitas asmuo rašė: „Man vaidenasi ar Kim turi šešis pirštus? Paaiškinkite kas nors, jaučiuosi sutrikęs, daug kartų skaičiavau.“

Net garsenybių tinklaraštininkė Perez Hilton nenutylėjo ir parašė: „Šeštas (kojos) pirštas stulbinamas.“

Vieni manė, kad šeštas pirštas – koregavimo programos „Photoshop“ klaida, kiti rado paprastesnį paaiškinimą.

„Gal ten – nuospauda“, – rašė viena gerbėja.

Nepaisant komentarų gausos ir kritikos, Kim nesileido išmušama iš vėžių – vėliau išpublikavo kitą nuotrauką, kurioje sėdi ant didžiulių lūpų, ir daugiau papasakojo apie kvepalus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)