Ilgai delsęs pranešti savo sprendimą buvęs Toronto „Raptors“ ir Indianos „Pacers“ klubų gynėjas Cory Josephas galiausiai atsisakė kvietimo prisijungti prie savo šalies nacionalinės komandos.

28-erių metų įžaidėjas dalyvavo pasiruošimo pirmenybėms stovykloje ir net sužaidė dvejas kontrolines rungtynes, tačiau neišvyko su kanadiečiais į Sidnėjų, kur jo komandos draugai antradienį 122:88 sutriuškino Naujosios Zelandijos atstovus.

Pergalingą mačą Kanados rinktinei aptemdė vos penkias minutes žaidusio Kaza Kajami-Keane'o trauma. Atakuojantis gynėjas užkliuvo už varžovo ir atsidūrė ant parketo, o sulaukęs pagalbos skausmo perkreiptu veidu paliko aikštę ir nušlubavo į rūbinę. Anot pranešimų socialinėje erdvėje, jis patyrė čiurnos traumą.

Primename, kad Kanados rinktinei Kinijoje ir taip nepadės visas būrys NBA žaidėjų: Andrew Wigginsas, Jamalas Murray‘us, Tristanas Thompsonas, R. J. Barrettas, Dwightas Powellas, Dillonas Brooksas, Nikas Stauskas, Trey'us Lylesas, Chrisas Boucheras, Shai Gilgeousas-Alexanderis bei kt.

Praėjusį sezoną NBA pirmenybėse po 6,5 taško metęs C. Josephas vasarą sukirto rankomis su Sakramento „Kings“ klubu.

Kanadiečių gretose liko vienintelis NBA žaidėjas – Khemas Birchas iš Orlando „Magic“.

Pasaulio čempionatas prasidės rugpjūčio 31 d. Kanados startuos vienoje grupėje su Lietuva, Australija ir Senegalu.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)