„Viskas lyg ir taip pat, bet šiek tiek kitaip“, – prie nuotraukos, kurioje užfiksuota ranka pridengta modelio krūtinė, rašė A. Graham.

Jos ranką puošia vestuvinis žiedas.

Kaip rašo people.com, nuotrauka greitai sulaukė palaikymo iš tokių žinomų moterų kaip modelis Lily Aldridge ir aktorė Niecy Nash, kurios savo susižavėjimą išreiškė komentaruose.

Lady Antebellum“ grupės Hillary Scott dainininkė paliko tokį komentarą: „Dieve, AČIŪ TAU už tai“.

Gerbėjos taip pat dėkojo A. Graham, po nuotrauka palikdamos komentarus, kuriuose aiškino, kad jos pasitikėjimas savimi įkvėpė jas kitaip žvelgti į savo kūną.

„Aš tiesiog myliu tave už tai. TAIP atrodo tikra moteris. Aš irgi taip atrodau. Puikus paskatinimas: nuostabus, gražus, bebaimis!“, – rašė viena gerbėja.

Kita rašė: „Ačiū už tai, kad visuomet esi tikra ir nuoširdi! Tai taip gražu! Imu jaustis, jog aš taip pat galiu būti graži su visu savo celiulitu ir strijomis!”

Kitos vadino modelį pavyzdžiu jaunoms merginoms. Viena gerbėja rašė: „Štai ką mergaitės turi išvysti. Mums to reikia – tikro atvaizdo, su kuriuo galėtų susitapatinti tiek jaunos, tiek vyresnio amžiaus moterys. Ačiū!”

Šis įrašas pasirodė po to, kai Kourtney Kardashian „Instagram“ pasidalino panašia nuotrauka: ji pozuoja laive vilkėdama maudymosi kostiumėlį. Nuotraukoje galima matyti ir kūno netobulumus.

Kaip ir A. Graham atveju, realybės šou žvaigždė sulaukė pagyrų iš gerbėjų už tai, kad nuotraukoje nutarė nepaslėpti savo strijų ir netgi atsakė į vieną komentarą tvirtindama, kad myli savo „mažąsias juosteles“.

A. Graham 2017-ųjų sausį buvo pasidalinusi panašia nuotrauka, kurioje matyti ant jos šlaunų esantis celiulitas.

„Aš sportuoju. Kaip įmanydama stengiuosi tinkamai maitintis. Aš myliu kūną, kuriame gyvenu. Aš nesigėdiju kelių gumbelių ar celiulito. Neturėtumėte gėdytis ir jūs“, – tuo metu rašė modelis.

31-erių A. Graham trečiadienį pranešė, kad ji su vyru Justinu Ervinu laukiasi pirmojo vaiko.

Mielas pranešimas pasirodė švenčiant devintąsias A. Graham ir J. Ervino vedybų metines, kurias ji pažymėjo „Instagram“ paskelbtu vaizdo įrašu.

„Lygiai prieš devynerius metus ištekėjau už savo gyvenimo meilės. Tai nuostabiausia kelionė su pačiu brangiausiu žmogumi pasaulyje!. Šiandien mudu jaučiamės tokie palaiminti, dėkingi ir laimingi galėdami švęsti drauge su savo AUGANČIA ŠEIMA! Su metinėmis, @mrjustinervin. Gyvenimas netrukus dar pagerės”, – prie nuotraukos rašė A. Graham.

J. Ervinas pasidalino būsimo poros kūdikio echoskopo nuotrauka ir dviem senesnėmis jo ir A. Graham nuotraukomis.

„Mano amžinoji meile, mano kasdienis įkvėpimo šaltini. Su metinėmis, @ashleygraham. Šie devyneri metai atrodė tarsi visas gyvenimas. Ko gero, taip yra todėl, kad mano gyvenimas iš tiesų prasidėjo, kai jame pasirodei tu. Dabar, kai drauge sukūrėme bendrą gyvenimą, darykime tą ir toliau. Myliu tave ir myliu mūsų šeimą. Visą mūsų šeimą...“, – prie nuotraukų rašė J. Ervinas.

A. Graham vėliau „Instagram“ pasidalino naujais suapvalėjusio pilvuko vaizdais ir vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip ji sportuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)