Justinai vos 27-eri, bet ji jau yra didinusi krūtinę, dariusi ne vieną procedūrą veidui. Visai neseniai Justinai atlikta estetinė paakių atjauninimo procedūra. „Jei reikės, pasidarysiu dar ne vieną operaciją“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Justina.

Mergina atvira – gundančius apatinius bei namų drabužius ji ėmėsi kurti, nes ir pati net būdama namuose stengiasi atrodyti dailiai.

„Aš pažįstu iš tikrųjų daug vyrų ir galiu pasakyti, kad tik vienas kitas yra ištikimas savo moteriai. Galbūt netgi tie keli nėra ištikimi, nepasako. Ir tai yra labai liūdna.

Ir kai aš paklausiu, kokia yra pagrindinė priežastis, kodėl jiems reikia moterų, tai atsakymas yra vienas ir tas pats: nes žmonos tampa mamomis. Jos pamiršta, kad jos pirmiausiai yra žmonos, kad jos yra draugės vyrui. Aš vėlgi kol kas neturiu tų vaikų, bet labai norėčiau, kad man taip nenutiktų. Ir visada stengiuosi nepamiršti, kad vyrai myli akimis ir jiems yra labai svarbi moters išvaizda. Mes galime apgaudinėti save, ir sakyti – mane vyras myli visokią. Na, patikėkit, moterys, jie vis tiek žiūrės į dailesnę kaimynę, kuri eina su trumpesniu sijonu“, – sako Justina.

Justina santūrius lietuvius erzina, o kartais ir šokiruoja itin seksualiomis nuotraukomis iš prabangių egzotiškų kurortų. „Nemažai merginų turi šalia savęs jas mylinčius vyrus, kurie gali joms dovanoti ne tik keliones, gali dovanoti ir dovanas“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Justina.

Daug keliaujanti Justina atvira: „Labai gaila, tačiau prabangiuose kurortuose sutikau ne vieną žinomą lietuvę, kuri už pinigus palaiko kompaniją turtingiems užsieniečiams.“

Pasak Justinos, turtingų vyrų paieškoms lietuvės itin dažnai renkasi Dubajų – Justinai ten teko lankytis du kartus ir pačiai tuo įsitikinti.

„Lietuvaitės, ir netgi puikiai žinomos, ateina į tuos pagrindinius klubus, jos gauna nemokamus praėjimus, nemokamus gėrimus, nemokamas vietas, ir jos laukia. Laukia kas ateis ir, taip negražiai tariant, jas nusipirks“, – sako Justina.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (259)