Pailgintas lovos galvūgalis

Ši pastaraisiais metais madinga tendencija ypač dažna viešbučiuose. Neignoruokite šios idėjos – tai ir praktiška, ir gražu. Pailgintas galvūgalis gali būti pusės lovos ilgio ar trumpesnis. Pailgintas galvūgalis suteiks daugiau komforto, jei mėgstate lovoje skaityti arba žiūrėti filmus.

Šis interjero elementas gali būti tokios pačios medžiagos, kaip ir lova. Bet būna ir minkštų galvūgalių, iš odos, net iš kailio. Jei galvūgalis kietas, nepatogus, galima pasidėti dekoratyvinių pagalvėlių. Nesudėtinga ir patiems pasigaminti galvūgalį – tiesiog apsiūkite lentą kokiu nors audiniu.

Patogus fotelis

Dažniausiai viešbučio numeryje yra ne tik lova, bet ir patogus fotelis. Kodėl nepasiskolinus šios idėjos savo miegamajam? Beje, negalvokite, kad fotelis stilistiškai turi derėti prie lovos. Pakaks to, kad fotelis įsilies į interjerą. Šiais laikais – didžiulis fotelių pasirinkimas. Arba galite aptraukti seną fotelį aksomu, velvetu, medvilne.

Viešbučių interjeras

Daug šviesos

Viešbučių numeriuose dažniausiai daug šviesos. Svečiams patinka ryte atitraukti užuolaidas ir pasidžiaugti saulės šviesa. Patarimas – užuolaidų neatsisakykite, tik nekabinkite sunkių naktinių užuolaidų, kurios užstotų vaizdą pro langą. Jei labiau patinka žaliuzės, išsirinkite tokias, kurios rytais praleistų saulės šviesos. Dar vienas patarimas – nepirkite margų užuolaidų, kurios keičia dienos šviesą.

Gražus apklotas

Kuriant interjerą, labai svarbus miegamojo lovos apklotas. Dailus užtiesalas pridengs menkus trūkumus, pvz., jei ryte nespėjote dailiai pasikloti lovos. Jei gyvenate studijos tipo bute, ant lovos sėdėsite. Taigi be gražaus apkloto neapsieisite.

Daug pagalvėlių

Viešbučių numeriuose pagalvėlių dažniausiai nestinga – jos naudojamos dekoratyviniais tikslais. Pavyzdžiui, miegamojo lovą galima papuošti dviem didelėmis ir dviem mažomis tokios pat spalvos pagalvėlėmis. Arba pagalvėlės gali būti skirtingų spalvų, svarbiausia, kad derėtų. Šią idėją galite pritaikyti ir sofai svetainėje.

Viešbučių interjeras

Reguliuojamas apšvietimas

Jeigu namuose tamsu, o įjungus įprastą lempą šviesos irgi mažoka, įrenkite reguliuojamą apšvietimą, koks dažniausiai būna viešbučiuose. Tai – didelis privalumas, juk galėsite reguliuoti apšvietimo ryškumą.

Stilingi šviestuvai

Viešbučių kambariuose dažniausiai rasite naktinių lempų – jos arba statomos ant staliukų, arba tvirtinamos ant sienos abiejose lovos pusėse. Svarbiausia, kad jų šviesa nebūtų per ryški, o gaubtų dizainai tiktų prie kambario interjero. Idealus sprendimas – reguliuojamos lempos, kurias galima sukioti, nuimti, perkelti į kitą vietą.

Viešbučių interjeras

Mielos smulkmenos

Kartais viešbučio numeris būna taip elegantiškai įrengtas, kad norisi jame ilgam pasilikti. Tiesa, stiliaus, švaros ir tvarkos puoselėjimui reikia nemažai pastangų.

Jei norisi tokio jaukumo pojūčio namuose, pasitelkite visus įmanomus dizaino elementus. Pvz., vonios kambaryje pastatykite metalinį dubenį, kuriame galima laikyti kosmetikos priemones arba stiklinę su dantų šepetėliais. Geriausiuose viešbučiuose kambariuose visada būna gėlių.

Dar viena svarbi detalė – gerame viešbučio numeryje visada maloniai kvepia. Dažniau pravėdinkite namus. Galbūt verta nusipirkti kvapnių žvakelių, lazdelių ar patiems pasigaminti oro gaiviklį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)