Į filmo premjerą rinkosi filmo režisierius Ernestas Jankauskas, pagrindinio vaidmens atlikėjai Gabija Siurbytė ir Valentinas Novopolskis, Sąša filme suvadinęs Markas Eimontas, dainininkas Maksas Melman, aktorė Jurga Jūratė, dalininkas Merūnas Vitulskis su žmona Erika, dizaineris Giedrius Paulauskas ir kiti.

Filmo aktorė ir prodiuserė Gabija Siurbytė dėkojo susirinkusiems žiūrovams. „rugpjūtis – metas, kai krenta žvaigždės ir galvojami norai. Mes visi labai norim paprašyti jūsų užminti norą kartu – kad kuo daugiau vienišų vaikų rastų šeimas ir kad kuo lengvesnis būtų šių šeimų kelias. Labai prašom jūsų išsitraukti savo telefonus, įjungti žibintuvėlius ir nukreipti juos į dangų, kad žvaigždės greičiau šį norą išpildytų“, – paprašė aktorė.

Žiūrovams nukreipus savo telefonų blykstes, nušvito Valdovų rūmų kiemas. Filmo kūrybinė grupė vis tai įamžino gražioje nuotraukoje.

Užsienio festivaliuose apdovanojimų pelnęs ir kritikų pozityvių vertinimų sulaukęs vaidybinis filmas Lietuvos kino teatruose bus rodomas nuo rugpjūčio 16 d. Pagrindinius vaidmenis filme atliko Valentinas Novopolskis, Gabija Siurbytė ir Markas Eimontas.

Kino juostoje „Čia buvo Saša“ nagrinėjama sudėtinga tema, tačiau tuo pačiu tai nuoširdus ir linksmas filmas. Jame pasakojama istorija apie tai, kad 30-mečiai Jurga ir Tomas negali susilaukti vaikų, tad nusprendžia įsivaikinti mažą mergaitę. Bet atvažiavusiai į globos namus jos pasiimti porai pranešama, kad įvyko klaida – vietoje būsimos globotinės nekantriai laukia 12-metis Saša. Direktorė potencialius įtėvius įkalba su berniuku drauge praleisti dieną. Kai Jurga pasiduoda jos spaudimui, prasideda trijulės gyvenimą pakeisiantys įvykiai. Įtemptai dienai baigiantis, kiekvienas privalės atsakyti į klausimą – kas gi yra tikroji šeima?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)