„Pagaliau į mano gyvenimą bei namus atėjo ramybė ir šeimos metas, kurio aš laukiau visus 30 metų. Labai džiaugiuosi tuo, kas ir kaip dabar vyksta mano gyvenime ir net neabejoju imdamas į žmonas savo brangią draugę Gabiją“, – neslėpdamas pozityvių emocijų DELFI pasakojo žinomas vyras.

Pati Gabija Veronika yra gimusi Argentinoje, tačiau didžiąją savo gyvenimo dalį moteris praleido Lietuvoje. Čia ji tapo ir džiazo atlikėja. „Gyvename linksmai su dainomis“, – su šypsena priduria I. Barkauskas.

Pora kartu augina ir G. V. Puzonės dukterį iš ankstesnių santykių bei jau laukia gimsiant judviejų vaikelio. Ignas giria savo mylimąją už rūpestingumą ir mato ją kaip itin gerą mamą. „Gerbiu ją ir labai džiaugiuosi, kad ji bus mano vaikelio mama“.

Šią savo meilės šventę jiedu nusprendė paminėti tik artimųjų rate, o po kelių metų atnaujinti santuokos įžadus bei iškelti triukšmingą šventę visiems draugams.

Po vestuvių G. V. Puzonė pasirinko Barkauskienės pavardę. Pora kol kas sakė nežinantys, kur keliaus medaus mėnesio, nes šios ypatingos kelionės tikslo dar neišsirinko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)