Įraše, kuris jos kanale atsidūrė šios savaitės pradžioje ir paskatino Los Andželo policijos departamentą pradėti tyrimą, matoma, kaip jauna moteris siaubingai elgiasi su savo dobermanų veislės šunimi Sphinxu.

Kai šuo netikėtai papuola į kadrą, B. Houts tiesiog pasiunta ir trenkia šuniui. Ir tai dar ne viskas – ji ant keturkojo šaukia, o galiausiai apspjauna.

Štai ką PEOPLE sakė Los Andželo policijos pareigūnai: „Mes apie šį incidentą informuoti. Kovos su žiauriu elgesiu su gyvūnais specialistai dėl šio vaizdo įrašo gavo daug skundų, šiuo metu aiškinamės incidento aplinkybes“.

Vaizdo įrašą iš savo kanalo žvaigždė skubiai pašalino. Deja, per vėlai – jis spėjo nutekėti į socialinius tinklus.

Po kelių valandų paskelbta redaguota vaizdo įrašo versija, tačiau dėl priešiškos reakcijos ją taip pat nuspręsta pašalinti.

„Tai šlykštu. Brooke Houts siaubingai elgiasi su savo šunimi, o jis tik norėjo dėmesio. Esu labai pasipiktinęs“, – teigia vienas jos sekėjų.

„Nemeluosiu – jeigu iš Brooke Houts namų niekas neišveš to vargšo dobermano, jį išgelbėsiu aš. Gyvūnų nevalia mušti – tam nėra ir negali būti jokių pasiteisinimų“, – piktinasi kitas.

„Beprotė. Dobermanai patys mieliausi šunys, nusipelnantys tik švelnumo. Jį reikia skubiai iš jos atimti“, – apmaudą liejo trečias.

Kritikams nė negalvojant nutilti, B. Houts trečiadienį išplatino atsiprašymą.

„Tikrai neketinu mesti aukos kortos ir vaidinti, kad tokiam mano elgesiui yra pateisinimas, tik noriu pabrėžti, kad labai apgailestauju dėl visko, kas nufilmuota tame vaizdo įraše. Ta gyvenimą mylinti ir vaizdo įrašuose besišypsanti Brooke – aš. Ir tame įraše bandžiau pakelti savo nuotaiką, nors akivaizdžiai atrodau sudirgusi“, – aiškino moteris, pridurdama, kad tikrai neketina „teisinti savo elgesio“.

„Ar turėjau taip supykti, kaip kad supykau tave vaizdo įraše? Ne. Ar reikėjo kelti balsą ir ant jo šaukti? Ne. Nepaisant to, kai mano 35 kilogramų dobermanas šoka į veidą pravertais nasrais, aš tiesiog privalau jam parodyti, kad toks elgesys nepriimtinas. Ir dar kartą sakau: nepriklausomai nuo to, kaip elgėsi mano šuo, neturėjau su juo elgtis taip, kaip pasielgiau. Noriu pabrėžti, kad prieš gyvūnus nesmurtauju“, – rašo B. Houts.

„Visi, kurie bent kartą gyvenime matė ar girdėjo smurtą kaip gyvūnus, puikiai supranta, kad aš ne tokia. Mano šuo nenukentėjo. Vėlgi, pasikartosiu – neturėjau ant jo rėkti ar demonstruoti agresijos, tai aš puikiai suprantu“, – apgailestauja ji. B. Houts pridūrė labai mylinti savo augintinį: „Jis tenori būti šalia, žaisti, tiesiog būti šalia. Mano meilė jam besąlygiška ir neišsemiama, padarysiu viską, kad jis būtų laimingas. Labai apmaudu, kad mano veiksmai tą konkrečią akimirką to neatspindi“.

B. Houts pridūrė prašanti gerbėjų „suteikti jai šansą įrodyti, kad jos žodžiai nesiskiria nuo veiksmų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)